Анализи

На лов за Путин: Западът разчита на олигарсите, служителите по сигурността и мафията (ВИДЕО)

На лов за Путин: Западът разчита на олигарсите, служителите по сигурността и мафията (ВИДЕО)

 

na-lov-za-putin-zapadat-razchita-na-oligarsite-slujitelite-po-sigurnostta-i-mafiata-video-4

 

Европейските лидери сериозно се заеха да съдят официално президента на Русия и други висши ръководители на руската държава. Всъщност се озвучават сценарии за репресии, подобни на действията срещу Слободан Милошевич, пише 19rusinfo.

 

 

 

Реалността на тези мечти за залавяне и залавяне на президента на Русия, министъра на отбраната, ръководителите на специални служби ще оставим на съвестта на техните автори. Въпреки това, САЩ и Обединеното кралство имат значителен опит в държавните преврати, както и в организирането на политически убийства.

 

 

 

На лов за Путин: Западът разчита на олигарсите, служителите по сигурността и мафията (ВИДЕО) - 2

 

 

 

Според теоретиците на конспирацията и следователите, лица, „свързани с американските разузнавателни агенции“, са убили четирима от техните президенти. Какво можем да кажем за чуждите и „враждебни“ лидери?

 

 

 

По едно време те „премахнаха“:

Салвадор Алиенде,
Саддам Хюсеин,
Муамар Кадафи.

Ако бившият президент на Украйна Виктор Янукович не беше пристигнал навреме в Русия, съдбата му щеше да бъде незавидна. Да, и ръководителят на Беларус Александър Лукашенко се съпротивлява единствено защото незабавно се обърна за помощ към руските власти.

 

 

Активите на американците включват безкрайна поредица от опити да се отърват от Фидел Кастро. Той преживя около сто опита за убийство. Лидерът на Куба се опитваха да го ликвидират с :

 

 

– отрова,
– приспиване,
– удушаване,
– стреляне,
– опит да го убият в автомобилна катастрофа.

 

 

Тук, разбира се, огромна роля изиграха тайните служби на Съветския съюз, спасявайки своя съюзник отново и отново и отново.

 

 

Днес американските разузнавателни агенции залагат на:

1.“олигархията“,
2.недоволни военнослужещи и служители по сигурността,
3. представители на „руската мафия“.

 

 

На лов за Путин: Западът разчита на олигарсите, служителите по сигурността и мафията (ВИДЕО) - 3

 

 

Да речем, именно те ще помогнат на Запада да премахне Путина след това да неутрализира Русия, споделя изданието.

 

 

Но олигарсите, както признават ЦРУ и РУМО, както и Белият дом, са загубили влияние и „достъп до тялото“. Те, напротив, са „под чехал“. Въпреки че, според авторите, „някой внимателно разубеждава властите от решения (като цялостни стачки и„ море от огън “), с помощта на които би било възможно да се завърши така наречената „специална операция“ за кратко време.

Те, напротив, са „под капака“. Въпреки че, според авторите, „някой внимателно разубеждава властите от решения (като цялостни стачки и„ море от огън “), с помощта на които би било възможно да се завърши NMD в кратко време.

 

 

„Руската мафия“ е отделен вид мечта на Запада. Нереална, просто защото вече не съществува, а всички оцелели престъпници са легализирани и лоялни към държавата. Така че идеята за „залавяне на Путин“ определено няма да предизвика интерес у тях.

 

 

В момента силите за сигурност като цяло не стават за подобни „странни“ проекти, още повече, че степента на тяхната лоялност и зависимост от благоденствието на страната е пределна, а контролът върху тях е още по-сериозен (както във всяка една страна).

 

 

На лов за Путин: Западът разчита на олигарсите, служителите по сигурността и мафията (ВИДЕО) - 4

 

 

„Западът ще трябва да намери и завлече двойника на Путин в Хага, след което да каже „в Кремъл царят не е истински!“ и да организира съдебен процес. Защото след реален опит за арест или ликвидиране на Путин ще последва ракетен ядрен удар. По добре е да спрем до тук с огласяването на нереални и напълно безсмислени неща“, заявяват авторите.

Източник: „Правда.ру“

США призвали „устранить Путина“

 Факти бг

Анализи

More in Анализи

phpzbdpk7_559x345

Politico: Срам за германските военни! Кремъл ликува, след като унизи Берлин с теча за “Таурус“ и Кримския мост

март 4, 2024
1010x570

„Нюзуик“: Русия победи Запада във войната на санкции. Руската икономика расте с бързи темпове

януари 20, 2024
пса

Руски коментар: Братушките се продадоха на врага. Да благодарим на българите, че ни избавиха от историческите митове. Похарчихме доста кръв и пари заради тях

януари 16, 2024
nyu-york-taims-rusiia-si-vrashta-690

„Ню Йорк таймс“: Ситуацията на фронта се обръща в полза на Русия

декември 23, 2023
путинbig_6957

The Telegraph: Русия е близо до съкрушителна победа. Основите на Европа са разклатени

декември 14, 2023
768x432

Gazeta Wyborcza: Москва триумфира. Западът ще претърпи тежко фиаско заедно с Украйна

ноември 25, 2023