ИНЦИДЕНТИ

Гавра! Горнооряховският полицай, налетял сексуално на 14-г. момиче, го издебнал в банята и… ВИДЕО

Гавра! Горнооряховският полицай, налетял сексуално на 14-г. момиче, го издебнал в банята и… ВИДЕО

ezgif-5-21a9fc13b5

 

 

 

Родителите на 14-годишното момиче подало сигнал, че е жертва на сексуално посегателство от полицай, разказаха подробности за случая.

 

 

 

В четвъртък вечерта 48-годишен служител на МВР беше задържан на работното си място, по подозрение, че е правил секс с непълнолетното момиче, настанено в поправителен дом за две седмици. 

 

 

 

„На нас ни казаха, че е имала контакт с него. Никой не е казал, че е имало насилие. Тя се била съгласила. Тя е била уплашена”, разказват родителите пред Нова телевизия.

Вече четири дни майката и бащата на 14-годишното момиче са в неведение, какво се случва с дъщеря им. Знаят само едно – споделила е пред психолог, че полицай ѝ е посегнал, сексуално. Родителите ѝ разбират в четвъртък, миналата седмица.

 

 

 

„И ми казват: Може ли да дойдете в следствието? Имало инцидент. И аз питам: какъв инцидент? И той ми каза, че един от служителите е правил секс с нея. Не ме питай, как стигнахме до Велико Търново. Нито си заключих канцеларията, нито – нищо”, разказа майката.

 

 

 

Пазят самоличността си в тайна, защото се срамуват. 14-годишното момиче е осиновено от мъжа и жената от Горна Оряховица, когато е било на една година. Преди две седмици тийнейджърката бяга от вкъщи, за да търси биологичната си майка. Затова е била настанена в центъра за деца за малолетни и непълнолетни деца с противообществени прояви. Заповедта е била за 15 дни.

 

 

 

„Ние на 24-и ходихме, за да я видим и преди да си тръгнем тя каза, че този е бил на работа”, посочват родителите.

Момичето е било само с надзирателя. Други деца е нямало. Родителите на тийнейджърката дори са разговаряли с полицая по време на свиждане.

 

 

 

„Как хубаво знаел английски и си говорили на английски. Помагал ѝ за задачи. И каза: Като си заминете, ще учим за философията на Ренесанса”, разказва майката.

 

 

Два дни след този разговор, полицаят е арестуван на работното си място. През деня, момичето споделило с психолога, че преди две вечери е имало полов акт с 48-годишния служител на МВР.

 

 

„Това е станало само там, когато тя е отишла да се къпе”, твърдят родителите.

 

 

Майката на момичето подозира това, заради някои факти, които е научила по време на първоначалното разследване. Един от тях е, че камерите за видеонаблюдение този ден са били спрели да работят. За кратко. Родителите на момичето, което все още е в центъра, искат да разберат истината. За тях, няма съмнение каква е тя.

 

 

 

„Дано да повярват на това, което е казало детето, защото всичко може да кажат – че не е вярно, че тя си е измисляла. Но ни казаха, че е била разпитвана до 2 ч. през нощта. Знаете, че едно дете, ако иска да излъже, винаги ще го хванат“, каза майката.

 

 

Първоначално арестуван, 48-годишният полицай е пуснат след 24 часа. От Районната прокуратура чакат експертизите, които са назначили. Дотогава мъжът, който е от 20 години в системата на МВР – е в дома си без обвинение.

 

 

 

Съпругата му отказа коментар. Тя беше открита в дома служителя на реда в дома му в Долна Оряховица. „Няма да коментираме, няма да излезе, съжалявам. Докато не приключи разследването, няма да коментираме“, заяви тя.

 

 

 

 

Родителите настояват, че момичето вече би трябвало да е освободено, за да може да се върне при тях.

От Областната дирекция вече са поискали полицаят-надзирател на деца да бъде дисциплинарно освободен.

 

 

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

къро

Извънредно: Красимир Каменов – Къро и съпругата му са убити при атентат в Южна Африка

май 25, 2023
tragediia-dete-zagina-tezhka-katastrofa-799

14-г. момиче загина при тежка катастрофа на пътя Кубрат – Русе, още четирима младежи са с опасност за живота

май 20, 2023
shokirashto-otkriha-ulitsata-okarvavena-574

Шокиращо! Откриха обезобразена жена в локва кръв, търсят свидетели / СНИМКА

май 18, 2023
стена

Първи подробности за инцидента, при който дете падна от стена за катерене в пловдивски мол

май 16, 2023
168407073242897

Вижте кошмара на АМ „Тракия“, тапите са страшни! (ВИДЕО)

май 14, 2023
tragichen-intsident-kola-blasna-mazh-106

Кошмарен инцидент! Кола блъсна мъж на пешеходна пътека, удари го и автобус / ВИДЕО

май 12, 2023