Коментари

Коалицията на войната послушно обяви война на великата сила Русия, но на джуджето Скопие не смее да възрази, щото Големият брат го осинови

Коалицията на войната послушно обяви война на великата сила Русия, но на джуджето Скопие не смее да възрази, щото Големият брат го осинови

960x540

 

 

Отиващият си парламент може да остане в историята, ако в следващите дни извърши едно патриотично дело – да върне българското вето върху еврочленството на Република Северна Македония!

 

 

Този акт ще е в духа на т. нар. европейски ценности, които кандидатите за членство в ЕС са длъжни не само да уважават, но и да впишат в своето законодателство.

 

 

Проблемът е, че „македонското вето“ падна заради Коалицията на войната (ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС, Б.възход), която е на дистанционното управление на евроатлантическите посолства в София. А те са наложили перманентно вето на всяко българско вето, което не обслужва техните интереси.

 

 

 

Коалицията на войната послушно обяви война на великата сила Русия, но на джуджето Скопие не смее да възрази, щото Големият брат го осинови.

 

 

Затова бият, а скоро може и да убиват българите в Македония. Защото ни управляват страхливи, зависими и продажни люде, които са ги избираме ние.

 

 

Велизар Енчев

Коментари

More in Коментари

strahil_angelov2

НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати

януари 24, 2023
КЕВО

Кеворк Кеворкян: Сбогуване с Херо

януари 23, 2023
boan-chukov-za-plamen-nikolov-gospodi-smili-se-nad-balgaria-1

Чуков: След като свършат украинците, идва ред на поляците да поемат ролята на пушечно месо

януари 16, 2023
БОНЕВ

Не сме хора. И не сме общество

януари 12, 2023
калин тодоров

Калин Тодоров: Ключът към бездната

януари 11, 2023
2234

Време е гражданите да бъдат питани по важните теми за България!

януари 9, 2023