ИНЦИДЕНТИ

Намушкаха 4 пъти отзад клиент след обиди към сервитьорка

Намушкаха 4 пъти отзад клиент след обиди към сервитьорка

 

полиция

 

 

Приятелят на млада жена, работеща като сервитьорка в меденруднишка пицария в Бургас е основният заподозрян за брутално нападение с нож над клиент, както и за това, че му нарязал предната лява гума на колата, паркирана пред заведението. Човекът е бил намушкан четири пъти в задните части с ханджара. Екшънът е станал малко преди полунощ, на излизане от пицарията. Нападателят бил с черна маска и увит с черен шал през устата и носа, обаче при схватката шалът се смъкнал и жертвата разпознала съкварталец, който по-късно, при разследването, се оказал приятелят на унижената сервитьорка, пише „Флагман“.

 

 

 

Раненият, с превърнат на решето задник, притискайки с длани кървящите през дънките му дупки, успял сам да стигне до Четвърто РУ, за да търси помощ. Ужасен от гледката, постовият униформен алармирал два екипа с патрулки и веднага завардили района. Извикал и линейка на Бърза помощ, за да откарат спешния пациент в болнично заведение. Задържани са нападателят с ножа, както и сервитьорката. Двойката изкарала 24 часа в ареста. Това е само фрагмент от празненство по случай рожден ден на малко момиченце.

 

 

Историята е колкото трагикомична, толкова и показателна за семейните нрави в най-големия бургаски жилищен комплекс. Тя е от октомври м.г, но липсва в сводката на МВР за медиите.

 

 

 

За нея става ясно от протокол от съдебно заседание в Районния съд на Бургас, проведено вчера, с който Флагман.бг разполага. Заседанието е било заради оспорване на законността на задържането на сервитьорката като заподозряна в съпричастност към криминалното престъпление.

 

 

 

Ето и подробности от случая:

На 12 октомври 2022 година около 23:30 часа бургазлията Димитър Г. дотърчава в Четвърто РУ и съобщава, че е намушкан в задните части, нуждае се от помощ.

 

 

 

Незабавно на място са изпратени двата екипа. Установено е, че пострадалият празнувал рожден ден на дъщеричката си. Според твърденията му около 23:20 часа, тръгвайки си от празненството, пред входа на заведението е бил намушкан.

 

 

 

Разпитани са няколко служители на заведението, между които и келнерката Диляна М., която впоследствие е арестувана. Тя обяснила, че дошла извънредно на работа, тъй като имало резервация за рождения ден на дъщерята на нейна близка приятелка. Искала да облекчи работата на персонала и лично да поеме обслужването на специалната маса. Обяснила още пред разследващите, че пострадалият Димитър Г. цяла вечер се държал отвратително с нея. Бил превъзбуден. Предполагала, че е употребил и забранени вещества, но нямала доказателства.  На няколко пъти й подвиквал пред хората: „Куче умряло, ако още един път ми се наложи да дойда до бара, за да си взема това, което искам от тебе, не може да си представиш какво ще ти се случи“.

 

 

 

Пострадалият на свой ред обаче отрича да е изричал подобна реплика. Твърди, че Диляна била крайно неучтива като отношение към масата му и отговаряла само с: „Ще си получиш поръчката по-късно“.

 

 

 

Малко след 23 часа таткото Димитър напуснал заведението с новата си приятелка, която вероятно също е била гост на детския рожден ден и е седяла на масата, на която е и майката на момиченцето. Приятелката предложила  да си тръгнат с колата му, но установили, че предната лява гума е нарязана странично с нож. Докато се суетят около спихналия автомобил, Димитър бил нападнат отзад,  усетил 4 пробождания в дясната част на седалището. Обърнал се, опитал да хване мъжа, който бил с качулка и черна маска, която се смъкнала при борбата. Веднага разпознал нападателя си. Познавал го по малко име – Константин, от същия комплекс, но не знаел нищо друго за него.

 

 

 

Свидетели твърдят при разпитите, че след като разбрала какво се е случило с Димитър, сервитьорката Диляна отсякла: „Идва Видовден за всеки!“.

 

 

 

Според полицията е много възможно  Диляна да се е оплакала по телефона на някого от отношението на Димитър и така да е предизвикала отмъщението. Поведението й може да е израз и на съпричастност към игнорираната бивша жена, която е нейна приятелка. Действително любимият на Диляна се казва Константин и той идва да отмъсти. Затова от Четвърто РУ Бургас са задържали и двамата за 24 часа.

 

 

 

Диляна обжалва ареста си пред Районния съд, но според магистратите тя е арестувана правомерно, тъй като има доказателства, които я свързват с инцидента. Отхвърлят жалбата й.

 

 

 

Прокуратурата предстои да внесе делото за разглеждане, когато ще станат ясни и други детайли по меденруднишката битова драма.


ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024