ЗАБАВНО

Яли ли сте български банани? В Билла ги продават!

Яли ли сте български банани? В Билла ги продават!

167474619575597

 

 

 

В щанда за български продукти продават от екзотичния плод

 

 

Знаете ли, че в България се произвеждат банани? Който влезе в хипермаркет Билла, остава шокиран от този факт. И не, това не е майтап. А по-скоро невнимателно подреждане на стоката от служителите. В щанда за български продукти се намират и екзотичните плодове.

 

 

 

Снимката е публикувана във фейсбук с текст „Юруш на българските банани в Била“. Коментарите обаче са още по-забавни от нелепата грешка на служителя на хипермаркета.

 

 

 

„Помня навремето като гледахме полето така ги садяхме – ред картофи, ред банани“, „Аз може да не съм прав , но българските банани без лук не ги одобрявам“, „Аз предпочитам кокосовите стърготини от градината на баба“, пишат потребителите под снимката.

 

И ОЩЕ:

 

 

Да,то само бананите да бяха,като чели другите им стоки са български!Няма нищо българско в големите вериги,всичко е лъжа и търговски трикове.Одавна не пазарувам във вериги!

 

 

Е то в Калфлант отдавна продават сокове с марка FRESHKO с банан и портокал на чиито етикет пише от НАШИТЕ ГРАДИНИ произведено в България.Сега чакам да пуснат и новия от МАНГО МАРАКУЯ И АНАНАС все РОДНО ПРОИЗВОДСТВО ДА НИ Е СЛАДКО!!!!!

 

 

Нещо нормално за билла магазини, пък и други, вечно нещо сбъркано, и то умишлено, ако не български банани, то ще бъде не на време сменени етикети от цени на стоки с промоции, и ако не се усетиш на касата, после си казваме, хайде майната му, ако питаш касиера,ще ти каже че някой от колегите и не си е свършил работата, но у тези магазини няма нищо случайно, промоцията е една седмица, а държат етикета един месец

 

 
Няма какво да се чудите.България е вече бананова република. 20°С през януари, розово фламинго в Бургас… Предлагам да ни се връчи наградата „Златна палма“ за цялостно творчество.

 

 

Флагман

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023