Коментари

Цяла година, всеки ден се доставя оръжие на Украйна и резултатът е явен – Русия издържа и продължава да воюва със САЩ и НАТО

Цяла година, всеки ден се доставя оръжие на Украйна и резултатът е явен – Русия издържа и продължава да воюва със САЩ и НАТО

majd-algafari-vodi-se-tretata-svetovna-voijna-502373
Ето че измина една година от Специалната Военна Операция на Русия в Украйна.
Спомням си, че едни кравари – разпространители на демокрацията по света, ни облъчваха с информация, че Русия няма да издържи дълго и има-нема след някоя и друга седмица ще клекне, та дори и ще се моли за примирие. Същите тия „разпространители на демокрация“ ни разправяха, че Русия си чисти старото оръжие, което всеки момент ще свърши. Бах ти и количеството старо оръжие с което разполага Русия. Вече цяла година не свършва, та има изгледи да стигне за още една година.
Цяла година, та и продължават да ни разправят, че Русия няма сили да продължи дълго.
Да, ама пък аз смятам друго. Русия през цялата тази една година не врънка никой за оръжие, а Украйна не спря да проси. То, по-точно НАТО и САЩ просят, защото всички знаем, че Русия не воюва с Украйна, а със САЩ и НАТО. Те са тези, които просят като мрънкат на всяка държава да даде оръжието си за Украйна.
Какво става с изврънканото оръжие? Къде е то? Цяла година, всеки ден се доставя оръжие на Украйна и резултата е явен – Русия издържа и продължава да воюва със САЩ и НАТО.
Между другото, благодаря на съдбата, че България в този период се управляваше от служебно правителство. Благодаря, че „българските“ партии не успяха да сформират редовен кабинет. Благодаря, че „българския“ парламент бе с толкова малък мандат. Въпреки краткото си съществуване, този парламент успя да приеме скорострелно решение с което България да изпрати оръжие на САЩ и НАТО, за да продължи да воюва срещу Русия.
Но пък служебния кабинет изпълни колкото да не е без хич това решение, и в момента в който парламента хлопна порти, военния министър каза, че е изпълнил решението на парламента и повече оръжие за САЩ и НАТО няма да изпраща в Украйна. Решение за допълнително оръжие да си вземе следващия парламент. И е прав. Ние не изпращаме оръжие за Украйна, а на територията на Украйна. С предоставеното оръжие откъде ли не, не воюва украинската армия, а наемниците на САЩ и НАТО.
Това, ако беше редовен кабинет, със сигурност щеше да ни вкара в такава спирала, че никога нямаше да излезем от нея.
От тук искам да благодаря на Русия и в частност на Президента на Руската Федерация Владимир Путин, че за пореден път защитава интересите на България, като прочиства и трепа тези, които убиха наши граждани в Украйна, тези, които измъчваха наши сънародници в чужда държава, тези, които измъчваха деца, майки и бащи.
Поклон пред загиналите руски войници, които за пореден път доказаха, че са на страната на обикновения човек.
Мажд Алгафари

Коментари

More in Коментари

chukov

Боян Чуков: В Киев ври и кипи. Зеленски ще опере пешкира. Няма как

ноември 29, 2023
уродливо

Падналият сняг показа уродливото лице на липсващата държава

ноември 26, 2023
dnes-16-maiki-blagodariat-boga-milostta-293

Днес 16 майки благодарят на Бога за милостта към рожбите им! Ами ако беше се случило най-страшното…

ноември 24, 2023
peevski-pp-db-655x369

Как активните борци срещу Пеевски от ПП-ДБ му станаха подчинени. Да, Доган е прав – той е феномен

ноември 23, 2023
шахматистки

В жалката ни териториална колония, пари за амеркански бракми има, но за талантливи деца няма

ноември 22, 2023
960x540

Неуважаеми политици, нямате ни срам от хората, ни страх от Бога. Но, Той ни гледа и въздава справедливост. Не го забравяйте

ноември 20, 2023