ОБЩЕСТВО

Майката на психолога Нав с разтърсващ разказ за битката му с рака и деня на убийството!

Майката на психолога Нав с разтърсващ разказ за битката му с рака и деня на убийството!

ezgif-2-212fa41edb

 

 

 

Мисля, че този човек е продукт на много неща – семейна среда, общество и може би някакви заболявания. Това трябва да се провери от специалисти. Тъй като живея много дълго време в този блок и знам страшно много неща, които са се случили и единственото, на което съм се уповавала е законова власт, която да вземе мерки. Това разказа пред bTV Слава Иванова, която е майка на убития психолог Иван Владимиров – Нав.

 

 

 

„С този човек няма комуникация, не можем да се разберем. Предния ден Иван слезе и предложи на Румен да си даде телефона, за да може ако има оплаквания от вдигане на шум да звънне“, допълни тя.

„Имах нещастието да говоря със съседа, който е бил свидетел на ситуацията. От това, което чух и имам усещане през годините, си дадох сметка, че това е човек, който е започнал да учи право, има много добри познания и мисля, че това е планирано до най-дребния детайл. Имало е опит да се заличат следите“,

 

 

 

 

Вуйчото на Иван – Васил Василев, също сподели няколко думи за ужасната трагедия.

 

 

 

„Аз имам въпроси, които изникват в главата ми. За мен това е планирана акция, с детайли, с история, поредното намазване с грес на вратата. Не вярвам в 10-10 и половина вечерта Иван да тръгне да се разправя. От полицията ни питаха къде е личната карта на Иван. Тя му е в джоба, когато излиза, но явно не е била там. Ние нямаме информация с полицията, нямаме контакт с тях. Взеха показания на сестра ми и казаха, че ще се обадят. Имаме много неща, които да решаваме с погребения и т.н. Предстоят ни организации и сигурно ще рухнем след тях“, каза той.

 

 

 

 

Той разкри, че тялото на Иван е в Съдебна медицина и за да направят погребение първо трябва да изчакат то да бъде освободено.

 

 

„Прибирам се с внучето ми с количката от разходка и на вратата имаше разбито яйце. Аз нямам право да изляза с внучето си между 2 и 4. Той ме причака веднъж на отворена врата и ми каза: „Правя ти последно предупреждение“. Всички негови претенции и жалби са за неща от много отдавна минали години, които не са актуални и казвам много смело това, защото всички в блока могат да го потвърдят. Истината трябва да се докаже“, поде майката на убития психолог.

 

 

 

„Обвинявам себе си за това, че имаше една процедура, в която трябваше всички да подадат подписи от входа и да се подаде в прокуратурата. Един съсед не хареса текста ми, защото беше много дълъг и след това тръгнахме по някакви мероприятия и това остана. Попитах адвокатка след време и тя каза, че нямаме какво да направим“, каза още Слава Иванова.

 

 

 

Тя твърди, че Иван винаги е подхождал с разбиране и никога с агресия. Със сигурност си е давал сметка, че това не помага, но двамата са гледали да не прекрачват никога границата.

Слава разказа какво се е случило в деня на убийството на Иван.

 

 

 

„В 6:30 станах от леглото и по невнимание съборих телефона си. Стената до врата беше напръскана, а на балкона ми имаше яйце, заради изпуснатия телефон. Имахме проблем с едно разгонено коте. Едно одеяло, което е било по-дълго, той го беше издърпал и го беше стъпкал в калта. Когато отидох на входа и го взех майка му беше на входната врата и не се въздържах и й казах: „Виж, сина ти ми е стъпкал прането“. Тогава Иван отиде да му даде телефона си, което не даде резултат. После аз заминах за Ихтиман, а той отиде на представление на Морфов и когато се е прибирал в 22:30 вечерта е станало това“, каза Иванова.

 

 

 

 

„Не смея да си стъпя на пода. Не смея да вървя. Категорично трябва да се махна от там. Той носеше сърце като факла. Всяко негово действие и всяка негова дума беше урок. Надявам се да съм го научила на нещо, но той ме научи на повече“, разказа тя.

 

 

 

 

„Иван се разболя от рак и аз му казах нещо не на място – че за 27 години е живял повече, отколкото други за цял живот. Изплаших се от това, което казах. На следващия ден дойде и ми каза: „Майко, Бог ме обича и иска да си пренаредя живота“. Имаше момент, в който пречупи всичко негативно и тръгна само нагоре.

 

 

 

Надграждаше, работеше върху себе си и най-голямата ми болка е, че не осъществи мечтите си. Всичко, което държеше в себе си, той беше постигнал състоянието на пълен съд и трябваше да го раздаде на хората. Той отиде да учи в Америка, за да се върне и да промени България“, завърши майката на убития Иван.

 

Блиц

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024