ИНЦИДЕНТИ

Стана ясно защо ексченгето уби психолога Иван Владимиров-Нав, прострелян е в главата

Стана ясно защо ексченгето уби психолога Иван Владимиров-Нав, прострелян е в главата

психо
Убитият Иван Владимиров-Нав КАДЪР: Фейсбук

Психологът Иван Владимиров е бил убит заради нацапана входна врата, пише „24 часа“. Той и неговият съсед Румен Тонев отдавна имали вражда.

 

 

 

Все още се изяснява точният конфликт, но по първоначални данни в сряда вечерта Тонев се прибрал и видял портата на жилището си в кооперация на столичната ул. „Черковна“ нацапана. Ядосал се и решил, че неговият съсед Иван е виновен. Затова взел своя пистолет „Байкал“ и отишъл да се разправя.

 

 

Прострелял мъжа в главата. Пристигналите на място медици само констатирали смъртта на мъжа. Тонев е задържан. Според съседи 53-годишният мъж е бивш полицай. Оръжието му е иззето, то е било законно.

 

 

Заради шока на разпитаните и обърканите им обяснения не се изключва и Владимиров да е ходил да се разправя, а Тонев да го е застрелял.

 

 

 

Иван Владимиров-Нав е роден през 1977 г. Живял е в Лос Анджелис, Лас Вегас и София. Завършил е МИО в УНСС, магистратура и докторантура по Психология в Университета на Лас Вегас (UNLV) със специализация Психология на развитието. Работил е като преподавател, има собствен бизнес и е автор на книги. Това пише самият той в блога си.

 

 

Владимиров разказва и за битките си през годините – с рак и хепатит Ц, с частично ослепяване, с домашно насилие, с безброй предателства и житейски обрати.

 

 

 

„Мечтая за споделеност с хора, които могат истински да обичат. Светът е великолепна площадка за случване. Грешки съм правил много. Но за мен всичко е просто материал за израстване. Нямам съжаления, освен когато неволно съм наранявал някого“, разказва Владимиров.

 

 

 

„Бях жертва на детско насилие, а после на такова и в брака ми. И в двата случая лесно простих и нищо не ми тежи. Единственият път, когато не можех да простя на близък приятел за нещо, се разболях от рак. Простих и се излекувах чудотворно без препоръчваната химиотерапия“, разкрива Владимиров.

 

24 часа

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024