Политика

Херо Мустафа събра кметове на инструктаж в София

Херо Мустафа събра кметове на инструктаж в София

 

херо

 

 

Посланичката на САЩ Херо Мустафа събрала в хотел „София Балкан Палас“ (бивш „Шератон“) в столицата десетина от водещите български кметове, за да им проведе обучение как да се борят с корупцията, предаде ПИК.

 

Сред „учениците“ на Херо бяха кметът на Бургас Димитър Николов, на Русе – Пенчо Милков, на Стара Загора – Живко Тодоров, на Перник – Станислав Владимиров, на Кърджали – д-р инж. Хасан Азис, на Благоевград – Илко Стоянов.

 
Преди две седмици Мустафа покани на прощално парти първо политици и лидери на най-големите партии, а след това и кметовете на големите градове у нас.

 
А след срещите на Джеймс О’Брайън, ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на Байдън с президента Румен Радев и министри от служебния кабинет, в резиденцията на Херо Мустафа са се провели неформални разговори с участието на Бойко Борисов, лидерите на ПП и ДБ и Мустафа Карадайъ, пише ПИК.

 

 
На срещите е присъствал и Джеймс О’Брайън, който е настоявал следващият парламент да приеме закона за контрол върху главния прокурор.

 

Очаквайте подробности

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024