Коментари

ПРАЗНИК ЩЕ БЪДЕ ДЕНЯТ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ

ПРАЗНИК ЩЕ БЪДЕ ДЕНЯТ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ПРЕДАТЕЛИТЕ

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'Dr. Solomon Passy днес не ви честитя деня защото вече ce убедих, че трябва да сменим празника! Ho да ce поздравим за българия C нов национален празник!'

 

 

Естествено, Сюлейман Пуси не пропусна възможността да оскверни и плюе националния ни празник. Този човечец не се свени да поругава всичко българско – искаше да скопи българския лъв, подиграваше се на българския народ, а сега щял и националния ни празник да иска да сменя. Пълен неблагодарник. Само благодарение на победата на СССР, сега Русия във Втората Световна Война, цепи мрака като доктор, а не като абажур!

 

 

Принципно съм християнка и се стремя да не желая зло другиму. Но си признавам, че датата на сетния ден на този, както и на някои други, ще я отпразнувам. Специално за докторчето, като едното нищо половин България ще отпразнува края на простотиите му, които бълва постоянно срещу Родината ни.

 

 

 

Погнусявам се от такива безродници, неблагодарници и глупаци. Дори не осъзнава защо е жив. Жалко, защото баща му принципно е свестен човек, който никога не е плюл срещу България. Но синът не пропуска да ни поругае и да ни навреди. То не беше набутването в НАТО, то не беше лобирането за американските интереси тук, то не беше плюене срещу всичко българско….

 

 

 

Такива като него са най-обикновени вредители – гнусни, вредни и погнусяващи. И ако се игнорират, се размножават и стават и опасни.

 

 

Елена Гунчева-Гривова

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024