САЩ

US военен: Медиите в САЩ усилено подготвят американските граждани за сблъсък с Русия и Китай

US военен: Медиите в САЩ усилено подготвят американските граждани за сблъсък с Русия и Китай

 

ezgif-4-13d791f2c4

 

 

 

Американският боен ветеран Ноктис Дрейвър разкри ужасяващ план на САЩ за започване на война с Русия и Китай. 

 

 

Дрейвър е убеден, че Пентагонът подготвя голяма провокация под фалшив флаг на територията на САЩ. Военните обясняват коварните планове на САЩ с това, че Украйна губи конфронтацията с Русия, но Западът не може да си позволи такъв провал, тъй като в този конфликт са инвестирани твърде много време и пари, пишат чуждите агенции.

„Ако смятат, че простата реторика не им е достатъчна, прогнозирам атаки под фалшив флаг или на американска земя, или срещу съюзник в НАТО, за да разпалят емоциите и да ни въвлекат във война“, написа Дрейвън в Twitter на 2 март.

 

 

В същото време Дрейвър обърна внимание на факта, че американските медии започнаха морално да подготвят обществото за война с Русия и Китай. Ветеранът предупреждава, че един мирен конфликт може да се превърне в глобална катастрофа.

 

 

 

„Това е най-опасният момент в американската и световната история“, предупреждава Драйвер. По-рано военните говориха пред въоръжените сили: „Докато даваме на Украйна оръжията и подкрепата, от която се нуждае, Украйна ще се бие до последния човек. Ето какво мислят американските и западните политици за войниците на Украйна, просто пушечно месо, което трябва да се харчи и убива. Войници на Украйна, спрете да се биете за тези чудовища.“

 

 

 

Американският журналист Сиймор Херш, който разкри организаторите на терористичната диверсия на газопроводите „Северен поток“, написа в платформата Substack преди ден, че президентът на САЩ Джо Байдън се нуждае от конфликт в Украйна за неговата подкрепа в обществото. Хърш направи паралел на тактиката на Байдън с бившия президент на САЩ Джо Кенеди, който отприщи войната във Виетнам за пълната подкрепа на американската общественост. И всичко завърши с провал и позор.

 

 

Същият провал очаква и украинските планове на Байдън, уверено заявява Херш Бившият американски морски пехотинец, а сега инструктор по сигурността и анализ на риска в Penn State Brandywine Ърл Катагнус младши направо заяви, че Украйна може да се превърне в още един Ирак или Афганистан за Запада.

 

 

 

Бившият офицер в статия за American Thinker, озаглавена „Трезвен поглед към руско-украинската война“, критикува налагането на идеята, че Русия вече е загубила в конфликта в Украйна, въпреки факта, че боевете се водят от дълго време. година.

 

 

„Тук седя аз, академик на средна възраст, който е живял и изучавал война, страдащ ежедневно от рани, получени в отдавна забравена битка, опитвайки се да разбере стратегията на Запада в Украйна. Какво правим? Водим ли прокси война само за да обезкървим руските военни ресурси с телата на украински войници? Нима нашите лидери не разбират украинския и руския народ и тяхната дълга, забележителна история на стратегическа „упоритост“?“, написа Ърл Катагнус младши.

 

 

 

 

„Американският народ е чувал тези фантастични изявления и преди. Само преди няколко години американските генерали свидетелстваха ежегодно пред Конгреса, че „умиротворяването“ на Ирак и Афганистан и поражението на бунтовниците е само въпрос на време.

 

 

 

Още един скок, още малко ресурси, още няколко хиляди войници и тогава, да, целият бунт всъщност ще престане да съществува! ”, обясни авторът на статията, като уточни, че всичко е завършило с провал. И се крие във факта, че Русия ще води тази война още много години, за разлика от американската армия, руската военна доктрина и стратегическо мислене отчитат възможността за многогодишни военни сблъсъци. Особено беше подчертано, че Русия се учи, адаптира и води война в съответствие със собствения си график, а „не нашия“.

 

 

„Нежеланието на Запада да признае „руските“ реалности ще доведе само до провали като Ирак и Афганистан. Тук за пореден път подкрепяме смелите хора, борещи се за родината си, заблуждавайки се за заслугите на врага“, пише военният експерт. Ърл Катагнус – младши призовава за промяна в стратегията – да се сложи край на войната при условия, приемливи и за двете страни.

 

 

„За съжаление, към момента на писане на това, единствената ни стратегия е да обезкървим руснаците за сметка на безкрайните кървави жертви на украинците“, обобщава бившият американски военен Преди това какво готвят американците Игор Кирилов, началник на войските за радиационна, химическа и биологична защита на въоръжените сили на Руската федерация, също се изказа за провокацията с ядрено оръжие, за да обвини Русия за това, пишат чуждите медии.

 

 

 

Междувременно има доказателства, че Украйна подготвя мръсна ядрена бомба, за да провокира експлозия и да я припише на Руската федерация.

 

Блиц

САЩ

More in САЩ

ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024
хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024
980x551_1709115677_8262279738184632447_big

Проучване: Тръмп води с 5% на Байдън

март 3, 2024
28dc265efa154b77bf9604ea4253abba

Байдън си изпусна нервите и обиди жестоко Путин, Кремъл реагира: Думите му позорят само самите САЩ

февруари 22, 2024