марковbig_22

 

 

Иванов, Атанасов, Петков и Василев са вече на страната на мафията.

 

И с тях трябва да се постъпва като към мафиоти. Това са клиентелисти на режим, който уби много невинни души и погуби милиони съдби. Не може целият български народ да се вдигне на национален митинг срещу мафиотското управление на ГЕРБ, а малко след това да ни се обяснява, че ГЕРБ са евроатлантическа партия и щели да правят с тия престъпници евроатлантическо правителство. Бих го приел, само ако признаят, че ЕС и НАТО са престъпни организации.

 

 

Същите като ГЕРБ.

Ротацията е проста работа, дами и господа.

 

 

Слагаш две чучела отпред за парлама, а всички останали клиентелисти застават чисто голи в стойка партер. Следва караминьол, защото повечето нямат нищо против. Дори им харесва срещу някой друг милион в офшорта зона. А зад всички дебили стои той – големият банкянски тарикат! Когото всички ще победят в спалнята му, надупени. С голите си задници.

 

 

Тъжно, да! Битието е винаги тъжно.

Я, какви депутати сме си имали?

 

 

Докато те правели реформи, никой нямал право да им иска имунетета. Все едно милиони хора имат право да го правят. Така е лесно, винаги другите са виновни и ние ще ги реформираме. А затворници от висшите етажи на политическата власт кога? В Европейския съюз политиците влизат ли в затворите или като нашите, никога. Само питам! Но отговор от боклуци не искам.

 

 

Искам българските затвори да се напълнят с политици! Защото проблемът е там.

 

Николай Марков