Криминално

Пепи Еврото избяга при мащабна спецоперация в София!

Пепи Еврото избяга при мащабна спецоперация в София!

 

parvo-vav-fakti-specakciata-v-sofia-e-sreshtu-pepi-evroto-uspal-e-da-se-ukrie-1

 

 

Спецакция е започнала в София. Късно снощи екипи на ГДБОП, СДВР и районната прокуратура са влезли в известен столичен ресторант на бул. „Черни връх“, съобщава БНТ.

 

 

По неофициална информация органите на реда са атакували помещение в съседство – офисът на Петьо Петров – Пепи Еврото. Според източници на националната телевизия операцията е свързана и с Рамзиг Чакърян – Ами, свързван с войната срещу убития в ЮАР Красимир Каменов – Къро.

 

 

 

По информация на БНТ Пепи Еврото е избягал от мястото, като под ресторанта са открити множество подземни изходи.

 

 

Управителят на заведението в кв. „Драгалевци“ Николай Иванов потвърди за акцията, но посочи, че в ресторанта му не е влизала полиция.

 

 

„Нямаше мащабна спецакция. Ако имаше, щяха да затворят ресторанта“, каза още той.

 

 

Според медийни публикации Ами е свързан с компанията, която Българската агенция за безопасност на храните се опитваше да отстрани от фитосанитарния контрол на ГКПП „Капитан Андреево“.

 

 

По разкази на очевидци малко преди полунощ в заведението са влезли барети, които са започнали проверки, съобщава бТВ.  Засега няма официална информация от властите.

 

 

 

Преди четири дни лично вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че със заповед на главния секретар на МВР е започнала специална операция в цялата страна срещу представители на престъпния свят, които са способни на престъпления като убийството на Къро.

 

 

 

МВР е предприело действия по официални канали да придобие цялата информация по случая с разстрела. „Имаме уверение, че ще бъде допуснат наш представител, който да се запознае с разследването“, добави тогава Демерджиев. Той припомни, че през 2018 г. в РЮА е имало сходно убийство на български гражданин и неговата съпруга. Изяснява се дали има връзка между двете престъпления.

 

 

 

Министърът намекна още, че убитият Къро е бил общ враг на „политици и магистрати, които сега воюват“. „Тези хора дължат обяснение как и защо се стигна до убийството на този човек. Ясно е за кого говоря“, посочи Демерджиев.

 

 

В Софийска районна прокуратура е започнало разследване, че Пепи Еврото е изградил мрежа от висши кадровици и магистрати, които е притискал да извършват специфични услуги, включително и да атакуват обвинител №1 Иван Гешев. Тепърва ще се изяснява дали Еврото не стои в основата на активирането на заместник-главния прокурор и директор на Национална следствена служба Борислав Сарафов срещу Гешев. Според наш източник по делото са налице множество доказателства за нерегламентирани срещи на Петър Петров с кадровици, с прокурори и съдии от Софийския градски съд, твърди ФАКТИ. БГ

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024