Политика

Съдът разрешил ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, написа „Труд“ и изтри новината. Защо?

Съдът разрешил ДНК проба от детето на „Мис Бикини“, написа „Труд“ и изтри новината. Защо?

Untitled

 

 

Истината за „Барселонагейт“ и прането на 5 милиона евро ще излезе наяве – съдът разреши да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, пеш Narod.bg от свои хора в Темида.

 

ДНК проба от дъщерята на „Мис Бикини“ Борислава Йовчева – Ема, ще бъде взета. Това разреши съдът с цел да се установи дали бащата е Бойко Борисов, пише и в. „Труд“.

 

 

 

Миналата седмица прокуратурата поиска вземане на ДНК от Ема Бориславова Йовчева, родена на 18 април 2012-а, за да се разбере кой е биологичният ѝ баща в опит да се разплете схемата с къщата и магазина в Барселона на „Мис Бикини“.

 

 

 

 

Според разследване на испанската прокуратура цялата афера с прането на 5 млн. евро е в тясна връзка с кръга около бившия премиер Бойко Борисов, пише Труд.

По-късно обаче новината беше изтрита от сайта на Труд. 

 

 

 

 

Вече не е тайна, че предмет на разследването са парите, с които е купено луксозно жилище с басейн, охрана и модерна система за наблюдение в Барселона, луксозен магазин за дрехи с площ 140 кв.м. на една от централните улици – Paseo de Grácia, както и бяла кола марка Porsche Macan, карана от „Мис Бикини“, продължава Narod.bg

 

 

Според разследване на испанската прокуратура цялата афера с прането на 5 млн. евро е в тясна връзка с кръга около бившия премиер Бойко Борисов.

 

 

Ако се окаже, че Ема не е дъщеря на лидера на ГЕРБ, медиите вкупом трябва да му се извиним за тоновете мастило, изхабено по темата „Барселонагейт“.

 

 

 

Но, обратно, ако се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне пряка връзка на лидера на ГЕРБ с престъпната схема, осъществена през две регистрирани в Барселона фирми Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои бившата манекенка Борислава Йовчева.

 

 

 

И нещо друго, което е не по-малко важно – ако 11-годишното момиченце се окаже дъщеря на Бойко, това ще последното нужно доказателство, че лидерът на ГЕРБ е изпаднал страхливец, който се крие за гърба на дете, за да отърве от лапите на правосъдието. И че каквато и присъда да получи за това престъпление, печатът на позора остава завинаги.

 

narod.bg, Труд

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024