Политика

Бакалова: Близки до Борисов, ме предупредиха – казал, че ще ни приключи… Той: Не познавам тази жена!

Бакалова: Близки до Борисов, ме предупредиха – казал, че ще ни приключи… Той: Не познавам тази жена!

 

 

 

Ивайла Бакалова намекна, че е била заплашвана от хора, близки до Бойко Борисов.

„Хора от близкия кръг на господин Борисов идваха няколко пъти при мен и ме предупреждаваха, да ми кажат, че това, което правя, е смело. Но аз пък имам семейство, имам две деца. Мои познати, които се притесняваха за мен, ми казаха, че са чули, че господин Борисов е казал, че ще ни приключи, рано или късно, че той е изключително отмъстителен“, каза за Нова Тв Бакалова.

 

 

„Когато Борисов казва, че не е във властта от 2 години, това е пълна лъжа. Институциите са овладяни. Той има хора във властта и когато той обяснява, че две години някой друг управлява, това не е така. Той има изключително много кадри в институциите. Ако г-н Борисов смята, че е създал правова държава, защото не си подаде сега имунитета, след като прокуратурата му го поиска“, каза за Нова Тв Бакалова.

 

„Делата на моя мъж Веселин Денков са в съда. Едното 5-6 пъти бе върнато, а другото бе върнато от съда на прокуратурата като негодно, защото в това дело аз каня всички журналисти да видят за какво става дума, за какъв фарс става дума. Срещу този човек няма нито едно доказателство. Той бе арестуван, защото не си плати на ниско ниво, и майка му не дочака първото си внуче. Те натиснаха ентера и го приключиха.

 

На 25-и август той входира официален сигнал при Цацаров, защото му казаха, че ако не си плати, ще му направят КОНПИ. На 28, 29-и той бе включен в група, в която той не познава никой. Просто са го видели на протестите. Каня всички да дойдат и да видят какво се случва в съда. Свидетели, на които са им казвали да казват неща, казват, че са били натиснати“, допълни Бакалова.

 

 

Борисов на свой ред отговори на Ивайло Бакалова, която тази сутрин обяви, че според нейни приятели Борисов е казал, че ще „приключи нея и мъжа й“.

 

 

„Аз не я познавам тази жена по никакъв начин. Никъде не съм се срещал с тях, какво да приключа. След като направихме съдебната реформа, стана явно модерно всеки, защото ви гледам блоковете, Бойко Борисов, та Бойко Борисов. Оставете ме, бе, ние вече от две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура, а само това. Не познавам тази жена, какво да ви отговоря повече. Как може да знаят нещо за човек, нещо за мен, който по никакъв начин не я познава. Поне футбол да сме играли“, заяви Борисов, цитиран от Нова нюз.

Политика

More in Политика

главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024