Криминално

Изключителен садизъм в Стара Загора! Мъж наряза 400 пъти 18-годишно момиче с макетен нож и обръсна косата й

Изключителен садизъм в Стара Загора! Мъж наряза 400 пъти 18-годишно момиче с макетен нож и обръсна косата й

 

big_5

 

 

Мъж обезобрази 18-годишната си приятелка с макетно ножче, а след това обръснал косата й. На жертвата са направени над 400 шева по лицето, краката, гърдите, носа й е счупен. Мъжът е задържан за 72 часа, а след това е бил пуснат на свобода.

 

 

Майката и близката приятелка са в шок и се страхуват.

Случаят е от Стара Загора, но самоличността на момичето се пази в тайна.

 

 

 

 

Съпругът ми се обади на 26 юни, че дъщеря ни е пребита жестоко и нарязата с макетен нож. След това аз пристигнах в болницата, разрезите по нея бяха изключително жестоки, с голяма дълбочина. Тя беше в много тежко състояние. Лекарите й направиха 400 шева. Главата й беше обръсната, по скалпа имаше множество рани заради силата, с която той е натискал машинката на главата й. Емоционално тя е срината. Жестокостта е огромна, коментира майката на момичето пред Нова тв.

 

 

Тя ми разказа, че го е разпознала. Звъннал на домофона, но не отговорил на въпроса кой звъни. При повторното позвъняване той й казал „аз съм“. Тя отваря вратата на входа и оставя вратата на апартамента си отворена, за да може той да влезе. Според мен мотива на престъплението е ревност, посочи майката.

 

 

 

Всичко е един огромен хаос и нещата, които научаваме от властите са разнопосочни. Ние не знаем дали има самопризнания, но ни притесняват няколко неща. Как и кой реши, че това, което се е случило е лека телесна повреда, разказа приятелката.

 

 

 

 

Страхуваме се, защото знаем кой е той и какво лошо обкръжение има той. Те с дъщеря ми бяха заедно четири месеца. Преди случилото се не съм знаела за насилие, коментира майката.

 

 

Той е на 26 години. Райнният съд е постановил постоянен арест. Окръжният съд е постановил парична гаранция. Отговорите посочват, че има преквалифициране на деянието от средна на лека телесна повреда.

 

 

 

 

Чудя се как 400 пъти да те нарежат по цялото тяло, да те обезобразят по такъв жесток начин е лека телесна повреда. Много се надявам, че властите ще докажат, че не сме територия, а държава и че освен че имаме закони на хартия, те се прилагат и напрактика, коментира Виктор Николаев.

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024