Коментари

Гафовете правителствени валят като обилен пролетен дъжд

Гафовете правителствени валят като обилен пролетен дъжд

цветеслава г.

 

 

Гафовете правителствени валят като обилен пролетен дъжд. Премиерът ни, иженарицаемият Амуниций Денков назначил пореден охранител за съветник по сигурността!?!? Преди това назначи негов колега за зам министър на вътрешните работи.

 

 

Недоразумението Петков в характерния за него грандомански стил се изцепи, че въпросният охранител е ръководил “огромно количество хора”. Е, оказаха се десетина. А дали има и други качества за поста, не стана ясно. Ако е само по брой ръководени хора, аз вече трябваше да съм минимум вселенски патриарх – от 15 години ръководя 140 души персонал и 160 души психично болни.

 

 

 

Кога, г-н премиер, да очакваме личния Ви берберин и шивач като съветници /с цялото ми уважение към работещите в тези сфери/, или може би личния Ви андролог😂 Хайде, да се държите сериозно. Държава управлявате, при това държава “в пълноценна война”, а не правите списък на поканените за градинското парти послучай юбилея на домашния Ви любимец.

Вашата пък вице се изцепила в една телевизия досежно приоритетите на Вашето правителство. Без изненада научаваме, че това е Украйна. Пък ние наивно си мислехме, че ще ни вместите някъде из приоритетната Ви стълбица, не най-горе, ама все пак на стълбицата. А то се оказа, че изобщо ни нЕма в тоз сложен променкаджийско-демократично-гербав конструкт. Е, нищо, де. На следващите избори няма да се гъбаркаме и ще се постараем без ала-бала да ви изритаме, където ви е мястото – на бунището, но не само на историята.

 

 

И последно – като Украйна ви е приоритетът, що не се грабнете вкупом цялото правителство, барабар със съветниците, парламентарното ви мнозинство и семействата ви и не се боднете там – хем ще помагате, хем безценната си амунициална експертиза ще оставите там за поколенията.

 

 

 

А от нас ще получите едно голямо браво! и довиждане без свиждане😊

 

Цветеслава Гълъбова

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024