Валерия Велева попиля чиновника на Тагарев от ДБ: Властта главозамайва дребните душици, но защо все им даваме път

Spread the love
big_371068867_1302538883724224_2460045137325894819_n
Този хубостник Мустафа Емин., съветник на министъра на отбраната Тодор Тагарев, вдигнал скандал и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала в „Пирогов“, за да вкарат неговото.
Мустафа Емин е член на Националния съвет на „Да, България!“.
А случката разказва медицинска сестра, работеща в здравното заведение, и е споделена от фейсбук страницата на „Пирогов“:
„Нощес в „Пирогов“ дойде Емин Мустафа с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в „Пирогов“ и можем да проверим.
Накрая, след всичко отново вдигна скандал и в НХА същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата. Попитах „господаря“ от Рибново, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!“, пише дългогодишната медицинска сестра Неда Диманова.
МО проверява случая, а от „Да, България“ заявиха, че не толерират каквито и да било прояви на арогантно поведение и злоупотреба с властови позиции.
Властта главозамайва дребните душици, подлеците и безскрупулните чиновници, независимо от коя партия са! Въпросът е, защо все им даваме път да вървят нагоре?
Валерия Велева,  фейсбук