ЗАБАВНО

„Аз съм Цвета от Кърджали“, обяви Караянчева в „Черешката на тортата“, а шеф Манчев се хвана за главата от манджите й

„Аз съм Цвета от Кърджали“, обяви Караянчева в „Черешката на тортата“, а шеф Манчев се хвана за главата от манджите й

 

манчев

 

Шеф Иван Манчев не скри никак вълнението си, че в „Черешката на тортата“ за пръв път гостува бивш председател на Народното събрание.

 

 

Цвета Караянчева обаче го изненада неприятно, като не сготви нищо характерно за Кърджали и Родопския край, а реши да се представи с доста засукани рецепти като свинско със сливи и сосове с кленов сироп, уиски и какво ли още не.

 

 

 

 

„В Кърджали имате и по-хубави рецепти“, ядоса се шеф Манчев и буквално вдигна ръце от кулинарните идеи на Караянчева.

 

 

 

 

В хода на готвенето той направи няколко остри забележки за подправки. Топ готвачът обаче най-много се подразни, че бившата председателка на парламента направи много сложен барбекю сос, но след това за друго ястие използва готова майонеза.

 

 

 

 

„Ако си бяхте направили сама майонезата, направо Ви викам за председател в кухнята“, заяви шеф Манчев, който съобрази, че е по-добре да не прекалява със заяждането с политици, особено с Цвета Караянчева.

 

 

Бившата звезда на ГЕРБ от своя страна и беше поставила за цел хем да изпъкне, хем да покаже, че е земна и приятно обикновена. Тя на няколко пъти подчерта, че всичко което прави, са любимите рецепти на семейството ѝ.

 

 

 

 

„Аз съм Цвета от Кърджали, така ме познават хората“, обяви Караянчева. Истината обаче е, че тези едва ли не всекидневни рецепти, всъщност бяха доста сложни. Едва ли Цвета Караянчева ги прави често, защото това значи да прекарва целия си ден в кухнята.

 

 

В новата седмица акцентът в „Черешката на тортата“ е политически. Ще видим как готвят бившия евродепутат Антония Първанова, легендарният „Кметъл“ от Каварна Цонко Цонев, както и Дора Янкова – бивш депутат и бивш кмет на Смолян.

 

Цвета Караянчева в крайна сметка успя да очарова гостите си, както с вечерята, така и с разказите си, как японският император Акихито и императрица Мичико нарушили протокола си специално заради нея. Тя сподели, че за съжаление няма снимка от събитието, защото Мичико категорично отказала да се снима с нея, но пък я целунала по двете бузи и разказала колко обича България.

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

надпис

Любопитен надпис на задното стъкло на автомобил събира погледите на врачани / СНИМКИ

август 20, 2023
петкови

Eто я младата приятелка на бащата на Кирил Петков, със снахата Линда са първи дружки / СНИМКИ

август 20, 2023
169221712847561

Брадърът Здравко: Няма нищо по-опасно от гнева на отхвърлената жена

август 17, 2023
ezgif-3-12a9444cd9

Клиент на „Кауфланд“ потресе мрежата с това, което засне зад витрина с храна / ВИДЕО

юли 14, 2023
klasna-staia

Хан Аспарух си забил копието с думите: „Моя страна, моя България!“ – бисери от тазгодишните матури

юни 14, 2023
168632314467793

Този български милионер омита по 6 пържени филии, няколко мекици и самун хляб за закуска

юни 10, 2023