Коментари

Анастасия Гешева: В Украйна Западът е в капан и няма излизане

Анастасия Гешева: В Украйна Западът е в капан и няма излизане

 

анастасия-гешева

 

 

Всяка стъпка на ДД, всяка запланирана програма може да излезе извън контрола им и ще излиза извън контрола им.

 

 

Полша поиска официално извинение от Канада за аплодирането на украинския нацист в канадския парламент (не Зеленски, друг нацист). Това е неочаквано. След като само няколко еврейски организации реагираха, но не и Израел, изненадващо остро реагира Полша и поиска извинение. Разшумя се много около този случай и вчера се появи и обичайното за случаите, в които ДД губи контрол върху ситуация.

 

 

Джъстин Трюдо каза, че присъствието на нациста в залата е…….руска провокация! Което автоматично означава, че където имаме „руска намеса и провокация“, например в България има мащабни такива, там ДД губи контрол и нещата не се развиват според плановете и. Това го запомнете!

 

 

Случаят с канадския нацист има и още един много важен щрих. Той доказва, че украинците са сътрудничили на СС, на Хитлер изключително сериозно. И отново, ако Израел е в състояние да преглътне това, на Полша очевидно и става все по-трудно и този украински залък все повече и засяда на гърлото. Ето нещо неочаквано.

 

 

 

С голямо удивление разбирам, че американският военен аналитичен център RAND е много изненадан, че не са успели да пробият Русия никъде, нито на фронта, нито в държавата, нито в икономиката. Въпреки многовекторната едновременна атака и въпреки огромните пари, които наляха в прозападната руска клика, която трябваше да предаде Русия отвътре и задължително трябваше да поднесе главата на Путин на Сорос.

 

 

 

Последните анализи на RAND показват не само унищожаващо унизително огорчение, че изобщо не успяха, но и задънената улица, в която се озоваха. Аз тук пак ще кажа моето мнение – Задънената улица, в която Владимир Путин ги вкара всичките и ги заглави там и сега мърдане няма! Имам сега да кажа две неща. Първо. В Украйна САЩ/НАТО са в капан. Не просто капан, това е влизане в ситуация, в която за пръв път в историята на ДД не знаят как и не могат да излязат. Без да се усетят, че това става и със сигурност без да го искат, подкрепяйки толкова дълбоко Украйна, те влязоха в путиновия капан почти целите. И сега не могат да излязат, освен ако не признаят поражение пред Путин и не приемат неговите условия или ако не започнат открита война с Русия, която ще загубят и те го знаят много добре.

 

 

 

Това е положението. И оттук правя второто си заявление. Понеже от домашните на RAND става ясно, че НАТО/САЩ търсят как да излязат от ситуацията, то едно от протренираните решения е не открита война, но случайна ескалация и то по възможност извършена от друг народ. Ето защо им е нужен Източния фланг, ето защо в него и България е особено нужна, да не кажа най-нужна. Ето защо предадохме, със съдействието на Възраждане, командването на българската армия с чужди командни центрове. Източният фланг ще бъде основната ударна група не за открито воюване с Русия чрез Украйна.

 

 

 

 

Източният фланг ще бъде необходимата логистика за „случаен“ не американски провокативен безкраен ресурс от възможности за ескалация на конфликта, за да могат да се измъкнат от капана. И в плановете, които си правят, им трябва или да загине случайно американски войник от Източния фланг, или още по-добре, войник от някоя нация от Източния фланг да порази достатъчно сериозна руска цел, за да предизвика отговор.

 

 

 

Ето затова е нужно „укрепването“ тук. И България има своето изключително важно място в този план, защото тя единствена от всичкия Източен фланг има русофилски народ. Ако успеят да ескалират чрез нас, то това ще е план максимум! Ние сме примамката. Как ще се развие ситуацията, ще видим. Но две неща са сигурни. В Украйна Западът е в капан и няма излизане.

 

 

 

Източна Европа чрез НАТО ще бъде използвана за опит за излизане. Според мен нямат никакъв шанс, никога не са имали. Само луди и невежи могат да мислят, че ще победят Русия. Но понеже познавам подмолността и злобата им, смятам, че са много опасни и играта е изключително тревожна.

 

 

Анастасия Гешева

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024