Да им таковам „лицето, родило детето“, да им таковам… ЕК премахва думата „майка“

Spread the love

50cc9e4f7ff29950653575d650afde7a

 

 

От евродепутата ни Ангел Джамбазки разбирам, че правната комисия към Европарламента е одобрила становище на Еврокомисията: да се премахне в официалните документи употребата на думата „майка“.

 

 

Вместо това да се изписва „лицето, родило детето“.

 

 

Още веднъж го прочетете – Еврокомисията премахва думата „майка“.

 

 

Това са ония, прогресивните, великите евроатлантици, които следваме, с които сме се идентифицирали доживот, заради които се отказваме от историята си, от изконни архетипи и културни модели и в името на които търпим перверзията, наречена „сглобка“. Това са ония, чието безхаберие издържаме с данъците си.

 

 

За да ни разплачат майката – в пряк и преносен смисъл.

Да им таковам „лицето, родило детето“, да им таковам…Псувнята ще добие нови измерения покрай еврогейщината.

 

 

А бащата сигурно вече ще е „лицето, заплодило лицето, родило детето“. 

 

 

Не е смешно. Ще плачем.

 

 

Изхакват ни демоничната норма „Родител 1“ и „Родител 2“. Тихомълком. Защото са демони, анти-Бог, анти-морал, не е ли ясно? И защото семейството на амбреажите трябва да подмени семейството на нормалните. Да осиновяват потомството безпроблемно, за да го развратят по свой образ и подобие.

 

 

 

Задава се розовата диктатурата на безполовите. Това е и крайната цел на неомарксическия ултралиберален заговор на глобалистите-джендъри на власт в Брюксел и Вашингтон: ДЕХУМАНИЗАЦИЯТА.

 

 

 

Ако това е Европата им, благодаря! Ако ценностите им изискват да се откажем от мама и татко, благодаря! Не желая да имам нищо общо. Всичко е по-добро и по-поносимо от тая мръсотия.

 

 

Спрете Земята, искам да сляза!

 

Недялко Недялков, ПИК