Криминално

Излязоха подробности за бруталния насилник на ученички в Сливен, ето как е бил спипан

Излязоха подробности за бруталния насилник на ученички в Сливен, ето как е бил спипан

 

изнасилвач

 

Бруталният изнасилвач от Сливен е разкрит, след като е бил заснет от видеокамера, поставена в жилището на една от жертвите му, съобщава „Телеграф“.

 

 

 

55-годишният мъж в продължение на година посещавал 18-годишна ученичка и правил секс с нея в собствения й дом, изнудвайки я, че ще пусне вулгарни видеа от секссцени с нея в интернет, обясниха от прокуратурата.

 

 

Камерата била поставена от майката на момичето, след като се усъмнила, че с него се случва нещо нередно.

Убийство

 

Мъжът с инициали Ст. Г. е от сливенското село Мечкарево, но живее в блок 6 в квартал „Сините камъни“ в Сливен. Блокът му е в близост до училището, в което учи покварената от него ученичка. Той се запознал с девойката покрай гаджето й. Оказало се и че бабата и дядото на момичето също са от село Мечкарево, което допълнително увеличило доверието й в мъжа.

 

 

Така той успял да я прикотка да дойде с него до дома му, уж за да вземат някакви вещи. Вътре обаче без много да се бави, сексманиакът й се нахвърлил. Ученичката твърди, че мъжът е извадил пистолет, казал й, че е лежал в затвора за убийство на полицай и че ако не му се подчинява, ще убие и нея. „От затвора се излиза, но от гроба не се излиза“, изръмжал възбуденият перверзник и принудил момичето да му се отдаде сексуално.

 

Наркотици

 

От този момент любовните им игри продължили цяла година. Мъжът идвал пред училището, причаквал девойката. Научил смените на майка й и когато тя била на работа, напористият тип идвал в дома на момичето, за да правят секс.

 

 

„С всяка следваща среща той ме изнудваше с клипове и голи снимки – че ще ги качи и разпространи в моето училище, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията“, свидетелства ученичката. Тя е дала показания и за похищение на 23-годишно момиче, с което мъжът се запознал пред магазин. Поканил я в дома си, а тя го последвала, тъй като бил познат на мъжа й.

 

 

 

Ученичката заварила по-голямата от нея в дома му затворена. Маниакът не й давал дори да ходи до тоалетна, за да не избяга, и се налагало да се облекчава в леген зад вратата. Полицията разследва и за други жени, които евентуално са станали негови жертви. С определение на Сливенския районен съд мъжът е оставен в ареста. Ако вината му се докаже, го грозят до 8 години затвор. Лежал е за притежание на наркотици, няма други провинения.

 

Телеграф

Криминално

More in Криминално

ezgif-7-9829810ebe

Жертвата на стрелбата в София е ясна, не е случаен човек, а причината – уреждане на сметки

юли 4, 2024
Image_18287188_40_0

Ексклузивна новина: Известният продуцент Нико Тупарев е арестуван!

юни 27, 2024
пловдивчанин

57-годишен пловдивчанин е в неизвестност от 6 месеца, апартаментите му са продадени

май 19, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024