Криминално

4 минути Красимира и Габриела убивали Пейо, свидетел е минал покрай колата

4 минути Красимира и Габриела убивали Пейо, свидетел е минал покрай колата

Image_16910646_40_0

 

 

 

Четири минути е продължило убийството на Пейо Пеев, за което са обвинени съпругата му Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова.

 

 

 

Това става ясно от видео, публикувано в ютюб канала на сайта „Бивол“.

 

 

Ние няма да публикуваме кадрите, в които има насилие, за да не засилваме мъката на близките.

 

 

Охранителна камера на къща е заснела колата на убития Пейо във фаталната нощ. Вижда се как тя спира и шофьорската врата се отваря, но веднага след това се затваря. В купето се размахват ръце, след което автомобилът отново потегля, само за да спре отново след няма и метър. На няколко пъти в кадрите ясно личи боричкане.

 

 

 

Колата е спряла в продължение на повече от минута, когато вратата отново се отваря, стои отворена известно време и някой опитва да се измъкне от шофьорското място. Издърпана отвътре, вратата отново се затваря. След това отново е неподвижна в продължение на две минути. На камерата се вижда как покрай убийството минава свидетел, а преди видеоклипът да приключи – друга кола минава пред тази на Пейо.

 

 

Тялото на 44-годишния мъж беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите.Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо – на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

 

 

 

Кадрите от разпространеното видео потвърждават тази информация.

 

 

В понеделник бившият депутат от „Продължаваме промяната“ Велико Минков призна, че е баща на малкото дете на Габриела Славова и намерения убит и подпален Пейо Пеев.

 

 

„Имам основание и съм сигурен, че съм биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев“, написа той във фейсбук профила си.

 

 

Във вторник Минков заяви, че Габриела е сключила брак с Пейо 3 седмици преди да роди второто си дете. По думите му тя е направила това, за да не може Минков да припознае детето си и да има претенции за родителски права.

 

 

 

54-годишната Красимира Трифонова, която е обвиняема за убийството на Пейо Пеев остава за постоянно в ареста, а дъщеря й Габриела е освободена под домашен арест с електронна гривна. Това реши Софийският градски съд в понеделник.

 

 

24 часа

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024