Коментари

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

 

траваляо

 

 

Автор: Марко Травальо, главен редактор на “il Fatto Quotidiano”. Превод за „Гласове“ от италиански език  Владислав Наков

Лудия и човекът, който правеше чадъри

 

 

Дължим го на Йенс Столтенберг, „nomen omen”, за това, че отстрани и последния смокинов лист от гнилата пуденда на един Запад, който раздухва пламъците на Третата световна война от години. Първо, чрез разширяване на НАТО от 16 на 32 страни-членки. След това, чрез организиране на преврата в Украйна, който отстрани демократично избрания, но не достатъчно подчинен украински президент. И най-накрая, пресече последната червена линия на Москва като обяви присъединяването на Украйна и Грузия в НАТО, на което Путин – империалист също като нас – реагира така, както САЩ биха направили на военен съюз на Мексико или Канада с Русия или Китай – с нахлуване.

 

 

В продължение на 27 месеца Столтенберг и неговите подстрекатели лъгаха всеки ден, обявявайки червени линии, които редовно пресичаха още на следващия ден: В Киев само отбранителни или по-скоро и малко нападателни оръжия. Не на танковете, но всъщност да, но само леки, но, знаете ли, може дори и тежки, само ракети с малък обсег, или по-скоро среден или, хайде направо с далечен обсег. Не на бойните самолети, да на бойните самолети.

 

 

Това е лудата логика на ескалацията. Последната спирачка беше забраната за използване на оръжия на НАТО за атака срещу руска територия. Сега Блинкен и следователно Столтенберг (който решава незаконно, без да се консултира с 32-та „съюзници“, в противен случай Турция, Унгария и други биха наложили вето) искат да упълномощят Зеленски и компания да използват нашите оръжия, за да атакуват Русия. Което би вкарало всички страни от НАТО, включително Италия, в директна война с водещата ядрена сила в света. Чакайте малко, не беше ли Путин този, който иска да ни нападне?!?

 

 

 

Казват ни, че така Украйна, след като губи и Харков, ще се защити по-добре. Но войната показа, че е точно обратното: колкото повече се разширява обхватът на оръжията в ръцете на Киев, толкова повече се разширяват териториите, които руснаците превземат, за да осигурят границите си. Във всеки случай мъртвите – поне докато падне табуто върху войските – са украинците, които загубиха войната у дома, а не в Русия, след като изпратиха едно поколение в кланицата, за да прави това, което не успяха нито Наполеон, нито Хитлер – да победят Русия.

 

 

Сега Столтенберг, добре познатият побъркан човек, отговорен за касапницата, въздъхна. И тъй като не успя да направи дори едно нещо правилно, дава всичко от себе си, за да спечели още награди за лоялност от шефовете. Подкрепен е от най-глупавия лидер в Европа Макрон, мразен от 87 от 100 французи, който бълнува за войски и предлага „ядрен чадър“ на ЕС с оглед желаната (от него) ядрена война.

 

 

 

Но, нека бъде ясно, трябва да му благодарим за яснотата, с която ни обяснява, че на европейските избори трябва да гласуваме срещу десните, социалистически, либерални, зелено-военни и консервативни групи от евроатлантическата школа. Тоест срещу онези, които мълчат или заекват за бръщолевенията на Столтенберг и не казват на Макрон къде да си навре чадъра.

 

 

Източник: “il Fatto Quotidiano”

Превод за „Гласове“ от италиански Владислав Наков

Коментари

More in Коментари

kiril-petkov-voden-585x334

Карбовски съсипа Кирил Петков за „фейк медиите“, припомни му всички негови лъжи и фалшиви обещания

юли 21, 2024
16-01_593700227155076622_big

Докога ще продължава издевателството над търпението и великодушието на Русия?

юли 19, 2024
краевски

Краевски: През 2007 Путлер ни изпрати самолет Ил-76, за да гаси пожарите в старозагорско. Днес нашите БТР-и и гаубици са в Донбас, за да убиват руснаци

юли 18, 2024
451501821_10219623596580933_1213869410060329265_n

ЗИЛ-овете на бай Тошо спасяват днес България и българи в този огнен ад. Няма ги Урсула, Ангела, Макрон, Столтенберг, Мертен…

юли 17, 2024
сиромахов

Иво Сиромахов: Ние, българите, не сме наследници на Ботев и Левски, а на техните предатели

юли 16, 2024
0f319f4d3db543b6a3e00cdda574d43b

Слави Трифонов: Днес ПП-ДБ направиха нещо извратено, искат от президента да отложи връчването на втория мандат с 3 месеца

юли 15, 2024