Войната в ДПС: Станислав Анастасов: Хванах днес Аталай да заплашва двама младежи, че ще останат без работа

Spread the love

 

big_2801

 

 

 

Аз от 2008 година съм в ДПС. Тогава ходех с моя приятел Шабан за риба. Той ме запозна с хора от Хасково, които днес са ми приятели и които представлявам. Никога между нас не е имало тема кой е българин и кой не е. Така се започна историята ми в ДПС. Видях, хареса ми и останах при тях. Но това, което става в момента, не ми харесва. Именно това, което говорим, че Доган не е допускал такова говорене преди да се разиграе етническата карта.

 

 

 

Първоначално почна с едно тихо мрънкане за българчета и помачета. Това говорене започна, когато това трио – Джевдет Чакъров, Ибрямов и Аталай, решиха ,че някой им взима тяхната лична партия. Тогава започна това мрънкане на етническа основа. Не искам много да го коментирам това, защото това не е добре. Аталай тогава казваше, че не може българин да води листата в Хасково, но аз я водих и добре се представихме.

 

 

 

Това коментира пред бТВ Станислав Анастасов от парламентарната група на ДПС, чиято оставка поиска Ахмед Доган.

 

 

 

Днес Рамадан Аталай го хванах как звъни, където има ръководни кадри на ДПС, да ги заплашва, че ще останат без работа, ако не заемат неговата позиция. Хората ми се оплакаха. Двама души от сектор енергетика, младежи, ми се обадиха, за да ми разкажат за това нещо. Никой не може да уволни никого. Не може да се прилагат такива ретро мутренски практики, коментира той.

 

 

Хората не са на себе си, не искат да говорят, да се оплакват, те просто искат да бъдат оставени на мира. Аз такова нещо досега не съм виждал, коментира той.

 

 

 

Това писмо, с което се искат оставките от името на Ахмед Доган, разпознавам подчерка на Рамадан Аталай. Доган да излезе и да каже това писмо негово ли е и застава ли зад думите в него, коментира той.

 

 

Това днес не е ДПС на д-р Доган с неговия завет. Това трябва да спре, коментира той.