Мъж с широки къси панталони и без бельо седна в парка срещу две пловдивчанки, последва лавина от коментари…

Spread the love

 

къси

 

 

Бих искала да съобщя за този индивид и ако е възможно да предупредите всички! С този призив към Plovdiv24.bg се обърна млада пловдивчанка. Даваме й думата сега:

 

Историята: аз и моя приятелка бяхме седнали на една пейка в Цар Симеоновата градина в Пловдив, когато в 14:13 часа дойде мъж, които седна срещу нас.

 

В началото не му обърнахме внимание, но след минута-две моята приятелка ме погледна възмутено и ми посочи към мъжа, който безцеремонно беше седнал на пейката срещу нас с широки къси панталони без бельо и му се показваше половият член.

 

 

В продължение на четири-пет минути той стоя и се преструваше, че кашля, за да му обърнем внимание и не спираше да си вдига панталоните, което довеждаше до показването на члена му повече и повече. Бяхме възмутени и го снимахме тайно, за да може да покажем на охраната, но индивидът вече си беше тръгнал, когато казахме на охраната. Те отвърнаха, че ще направят нещо по въпроса и тръгнаха след 5 минути след него, но той вече беше извън обсег.

 

 

Желанието ми е, ако можете да качите това и да кажете на всички да се пазят, защото това не засяга само мен и моята приятелка, а дори майките с деца или просто децата/тийнейджърите, които се разхождат в градината. Прикачвам снимки като доказателство!

 

 


Снимките са изрязани по обясними причини.

 

Постът предизвика лавина от коментари  във форума на сайта. Ето някои от тях:

 

 

„Гледай..“, вика,..“ква глава изкара !“ Правят се на възмутени, почесват кикириците.

 

 

Звъни се на 112. Не се споделя тук 😉 Освен ако някой не търси сензации и му се превидяха членове в Градската градина.

 

 

Вече тотално се „издруса“ народа! На Милю дуката му постоянно се показваше и даже закачаше бамбините по главната, а сега има паметник. Червендалестите селянки, които искат да са европейки не са виждали мъж обут в друго освен в потури и сега се възмутили. Даже занимават „медиите“! А на мендилите с клинове чиито „касички“ са на показ постоянно и не само по парковете, забележки правите ли? Дей..а и помаците ви тъпи!

 

 

Показваше се все повече и повече и се възмутихме,ако се беше показал мъничко няма проблеми.Щеше да е красиво.Вече знам защо Куентин Тарантино спря да прави филми.Няма с какво да ни шокира.

 

 

Значи, 5 минути сте го гледали, снимали сте му члена и накрая сте го гонили да го търсите. Вие сте по-изкукали/загое от него уе хахаха

 

ми то е учудващо всъщност, че и останалите не ходят така. При 40 градуса повече от нормално ми изглежда.