Шоу! Баби от Банкя се гаврят с Кирил Петков в центъра на София: Не те ли е срам, кажи! ВИДЕО

Spread the love

kiril-petkov

Култов клип с участието на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков се разпространява в социалните мрежи. Във видеото група възмутени баби и лели от родния град на Бойко Борисов – Банкя, се гаврят с Петков, който се опитва да проведе разговор с неизвестен мъж до сградата на парламента в  София.

Циркът се разиграва по време на организирания от ПП протест срещу кмета на Доспат.

Разярените лелки нападат експремиера с думите: “Не те ли е срам! Кажи! Може ли един канадец и сектант да управлява България?” На което Петков отговаря, че не сектант, а още по-малко канадец.

Кой ви дава правото да говорите от името на българския народ“, изстрелва друга баба, която е прекъсвана от сподвижничките си с викове, дудукания и вайкане. През това време Киро се върти, усмихва се и трескаво подмята телефона си от едната си ръка в другата.

Нервите на събеседника на Петков не издържат и той изкрещява: „Абе, можете ли да не викате бе, овцееее!“. След като една от бабите спокойно му отвръща: „Айде, изчезвай, бе!“

Друга пък казва: “Що, аз съм на обществено место, нема такива лични разговори. В България трябва да се знае всичко от народа”.

И продължават с атаките срещу напълно шашнатия Кирил Петков: „Не на евроатлантизма, Не щем Канада“ и прочие.

Вижте култовото видео: