Коментари

Мартин Гайдуров: Нещо плашещо става с тестовете

Мартин Гайдуров: Нещо плашещо става с тестовете

neshto-plasheshto-stava-testovete-884

 

 

 

Продължават да изплуват случаи на хора, които разказват смущаващи неща за протичането на заразното заболяване. Мартин Гайдуров е убеден, че около нас има много болни, но с отрицателни тестове. 

Ето неговия разказ:

 

 

 

Изискването за положителен PCR тест при желание за даряване на кръвна плазма спъва много желаещи. Аз бих дарил, но нямам положителен тест, а го направих на втори сиптимен ден и седмица след евентуалния контакт, но излезе отрицателен. Случаите на боледуващи по две седмици със всички сиптими, но с отрицателен тест нараства плашещо.

 

 

 

Някъде по трасето в тестването има пропуски.

 

 

Самият тест е изключително чувствителен, което означава, че или пробите не се взимат качествено, или с тях не се борави достатъчно компетентно в лабораториите.

 

 

 

Два дни след отрицателния ми тест загубих обоняние, а с температурата съжителствахме единайсет дни. Личния ми лекар ме посъветва да не отивам за втори тест от съображения за сигурност и поради очевидните симптоми на Ковид-19.

 

 

 

Сега аз не мога да даря плазма. А съм кръвна група 0 – , което ми се струва, че не е за изпускане. Ако този пост достига до хора, които имат ресурса и желанието да проверят колко хора изкарват болестта с отрицателен тест, мисля, че си струва да се проучи.

 

 

 

 

Този пропуск спира както дарителите, така и дава възможност на симптомни Ковид болни законно и безконтролно да циркулират в обществото, ако симптомите им го позволяват и имат силите за това. В момента знам със сигурност за четирима близки, каращи болестта.

 

 

 

С температура, без обоняние и продължително протичане. От четирите теста, които са си направили – три са отрицателни. Ако подобен процент се мултиплицира във всички тестуващи се, става много опасно. ПРОУЧЕТЕ ВЪПРОСА!!!

 

Глас БГ

glas.bg

 

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024