Крайно време е и Кобилкина да се намеси в международните отношения

Spread the love

 

01245

 

 

ОСОБЕНОСТИ НА УКРАИНСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ. КАЛИНКИТЕ НА ХОХЛИТЕ ПРЕВЪЗХОЖДАТ И БЪЛГАРСКИТЕ КАЛИНКИ
Щелиян Димитров
Взрив в мозъка.

 

 
Владимир Зеленски, който преди четири години се прекръсти на „Володимир“, назначи на поста посланик в България Олеся Илащук. Двадесет и пет (25) годишна девойка, току завършила преди по-малко от година – Сексология. Новоизпечената сексоложка, пардон дипломатка е без ден опит във министерството на външните работи на Украйна. Тя до вчера е била студентка по сексология, как да натрупа какъвто и да е опит.

 

 
В българските медии се захласват, каква красавица била новия посланик. За липсата на опит на новото и поприще нито дума. Предполагам че новото назначение е свързано с големия брой украинки, които навлезнаха в България през последните няколко месеца.

 

 

 

Известен факт е, че украинките са горещи жени с разкрепостен нрав(меко казано), а българските мъже са със слаб ангел(пак меко казано). Това предполага, как да се изразя по-меко – голяма сексуална мелодрама в много български и украински семейства в близкото бъдеще.

 

 

 

Та погледнато от тази гледна точка, назначаването на сексолог може би има някаква логика, но пък тя и в тази си специалност има толкова опит, колкото и в дипломацията. Освен ако не разчита на голям емпиричен опит от първо лице, койт украинките без преувеличение могат да натрупат още на двадесет, нежели на двадесет и пет години.

 

 

 

Що се касае до чисто дипломатически въпроси, без съмнение от Козяк 16 ще оказват всестранна и пълна подкрепа.
ОТ ЧИТАТЕЛЯ: Крайно време е и Кобилкина да се намеси в международните отношения

 

 

Любо Кольовски