За простия народ и продадената държава!

Spread the love

оруел - мисъл

 

 

От месеци насам една ментално обременена, пренебрежимо малка, но много шумна и креслива, медийно и властово обезпечена, сектантска групичка … орева територията БГ с родолюбиво патриотичното твърдение за ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!

 

 

Тоз народ бил ПРОСТ щот не разбирал „правилните“ политици и техните АЛА БАЛА! Не приемал моралното падение и кухите фрази, „историческите“ компромиси с мафията, тъпотията с „по-малкото зло“, „единствено възможното някакво си“ антибългарщината, унизеното национално достойнство, дъговидната левотротоарна поквара, едноистинната представа за нещата от живота и още безброй малцинствено арогантни опити за силово налагане над мнозинството българи!

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не разбира и оценява виртуозното обръщане на палачинковите политици в името на властта … да се прегърнат с тотално отречения и арестуван от самите тях мафиотизиран Цървул. Как може тоз “ПРОСТ” народ да не се досеща, колко е извисено тва, тез пумпали, довчерашните първи говорители за „пачките и къщите“ … изведнъж да станат първи перачи, раздаващи индулгенции!

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не разбира, че без „КОЙ“ в таз територия нищо не се случва, включително и реформата на таз съдебна система, дето самият „ТОЙ“ е изградил!

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не вдява, че най ревностните евроатлантици … са завършилите в СССР!

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не се въодушеви от кандидат за Кмет на Големото задръстено Градище, пряк наследник на най-големите началници от мракобесната ДС … издигнат от най-яростните „противници“ на същата ДС!

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да не прояви благородство и благодарност … към жертвоготовността на „Бедняка – Първомилионер“ да остави богатство и бляскаво бъдеще в името на спасението първо на Столицата, после и на Други градове. Как може тоз “ПРОСТ” народ да иска ПИЛОН на Рожен с Българското Знаме … а да не иска ПРАЙД насред София?!?

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да има наглостта да има РАЗЛИЧНО мнение … кат по телевизора сектантските проповедници с хипнотично заклинателни гласове МУ дават наготово ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛНОТО?!?

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да си въобразява, че такова животно РЕФЕРЕНДУМ има почва у територията БГ?!?

 

 

Как може тоз “ПРОСТ” народ да гласува за други партии освен за ПРАВИЛНИТЕ! Да чете и слуша други журналисти … освен ПРАВИЛНИТЕ! Да се информира от други източници … освен от ПРАВИЛНИТЕ! Ако си припомним думите на най-великия ЕДНОКНИЖЕН мислител на нашето време …

 

 

„Аз съм ПРОСТ и вие сте ПРОСТИ“ … ще разберем, що и тез ЕДНОГЪНКОВИТЕ мислители, смятат народа, който ги е избрал за ПРОСТ! И верно сме прости … щом ни управляват некви, дет са тотал щета! Готови да продадат, и земя, и символи, и история, и памет, и народа си…като вече са продали себе си!!!И е ясно! И нормалните хора го разбират! В Продадената Държава няма Народ!

 

 

В Продадената Държава няма Управници и Политици! В Продадената Държава има Територия, обитаващо я Население и платени Наемници да ги надзирават!

 

Teo Tod