Политика

Не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия, нужни са ни бази на НАТО по Черноморието!

Не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия, нужни са ни бази на НАТО по Черноморието!

59247

Комплексарщината и страха у някои хора граничат с параноя… та така и с натовец №1.  Интересно, с какво точно ни заплашва Русия? На коя граница Русия е струпала войска, за да нахлуе, че да идва танкова бригада от САЩ?

Според Соломон Паси обаче България и Западът допускали грешка като не се въоръжават достатъчно срещу Русия. Друга грешка е, че не я уважават, колкото трябва.   САЩ трябвало да засилят военното си присъствие в нашата страна, включително с изграждане на съвместни военноморски бази, категоричен е Паси. Той е убеден, че колкото повече военни бази имаме, толкова по-голяма ще е сигурността ни по отношение на тероризма.

„Така, както изградихме американски военни бази в България, имаме нужда вече и от военноморски бази. И смятам, че това трябва да е основна мисия на отношенията, които имаме със САЩ – изграждане на военноморски бази по черноморския бряг на България, съвместно със САЩ, съвместно с НАТО“.

Според Соломон Паси, колкото повече военни бази имаме, толкова по-малка ще е вероятността да станем мишена на терористите:

„Терористите предпочитат да нападат метро, детска градина, болница, улица, спирка, мол – там, където са събрани много невинни и незащитени хора. Терористите са страхливци, те не нападат военни съоръжения, те не нападат военни бази“.

Ех, Паси, Паси… Терористите предпочитат да НАПАДАТ метро, детска градина, болница, улица, спирка, мол – там, където са събрани много невинни и незащитени хора. Терористите са страхливци, те НЕ НАПАДАТ военни съоръжения, те не нападат военни бази.!? Кой да ти налее акъл в главата?

Източник: Дарик радио, Блиц

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024