Криминално

Синът на Ценко Чоков припаднал след няколко яки крошета, дори охраната му не могла да го спаси от…

Синът на Ценко Чоков припаднал след няколко яки крошета, дори охраната му не могла да го спаси от…

версамо1530625342-sinat-na-ceko-chokov-pripadna-sled-niakolko-krosheta-ot-joro-versamov-1
Бившият затворник Георги Варсамов, който взе участие в първия сезон на „Фермата“ е имал спречкване със сина на скандалния кмет на с. Галиче Ценко Чоков.
Криминално проявеният Мартин Чоков за пореден път решил да се прави на мъж в столичен клуб, но попаднал на не когото трябва. Пердето на Версамов бързо паднало и с няколко удара повалил Чоков-младши. Дори охраната не го спасила от позора.
Случката се разиграва преди около два месеца. Жоро Варсамов е с приятели на бар и тръгвайки си от заведението, попаднал на самонадеяния Мартин. Мислейки си, че гардовете му ще го спасят от юмручното право на бившия затворник, той започнал да обижда и създава проблеми.
Като се има предвид лудата глава на Варсамов, който многократно е заявявал, че не понася татините синчета, бързо дал урок на младежа. Бившият гард на Таки решил да накаже Мартин Чоков, който се прочу с множество нападения срещу невинни граждани.
Цяло Галиче трепери от скандалната фамилия, която налага свои правила и закони в селото. През 2016 г. без причина той нападна 19-годишния студент Радослав Илиев. След удар с юмрук в лицето младежът, който се е възстановявал след две операции на главата, пада на земята. Приятел го транспортира до врачанската болница, където е настанен с мозъчно сътресение.
Малко преди това пък кметският син Мартин отново бе замесен в побой в заведение в Бяла Слатина, но пребитият се отрече от показанията си, а случайно или не, видеокамерите от мястото на инцидента се оказаха извън строя във въпросната нощ.
Смята се, че семейството е оказало натиск срещу пострадалия, който Мартин млатил с метален бокс.
Припомняме, че през 2016 г. кметът и двамата му синове Мартин и Спас Чокови бяха задържани от полицията. По информация на прокуратурата кметът е задържан във връзка с организирана престъпна група за лихварство и палежи.
Явно кметското синче е свикнало навсякъде да демонстрира надмощие, но при бившия затворник Варсамов удряна камък. И си понася последствията. След ударите Мартин Чоков е припаднал на земята пред заведението, заедно с превиващите се от болка охранители.
Скандалният участник от „Фермата“ отскоро се подвизава на родното Черноморие. До нас достигна информация, че е купил дискотека в скъпарския курорт Лозенец. Бръкнал се доста дълбоко в джоба за ремонт, както и за хонорари на изпълнителите, които гостуват в клуба, пише ШОУ.

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024