Политика

ПИК: Ето го Цветанов, потънал в лукса на „Артекс“ след оставката. Утешава се с жена си и уволнената кумица Ваня Колева! СНИМКИ

ПИК: Ето го Цветанов, потънал в лукса на „Артекс“ след оставката. Утешава се с жена си и уволнената кумица Ваня Колева! СНИМКИ

 

 

излови660_bef96210234096f444985052fbb4da21

 

Цветан Цветанов потъна в лукса на „Артекс“ след оставката си, видяха папараците на ПИК. Зам.-председателят на ГЕРБ, който ще бъде освободен от ръководните постове в партията на конгреса през юли, остава в края на политическата си кариера със скъпия апартамент.

 

 

 

Именно заради баровското жилище в сградата „Летера“ в жк. „Изток“, до който Цветанов стига със собствен асансьор, избухна огромният скандал, коствал политическата му глава. „Апартаментгейт“ по чудо не помете управляващата партия и ГЕРБ спечели изборите преди седмица. Скандалът обаче не е забравен и хвърли огромно петно върху партията на Бойко Борисов, заради което той прие оставката на заместника си.

 

 

 

Цветан Цветанов обаче има с какво да се утешава – със скъпия апартамент, жена си и кумицата Ваня Колева. Именно с тях той бе засечен през уикенда от папараците на ПИК, докато се прибираха вкупом в лукса на „Артекс“. Кумицата на Цветанови бе зам.-министър на спорта и бе уволнена също заради „Апартаментгейт“, тъй като се оказа, че и тя си е купила скъпо жилище в същата сграда на по-ниски цени.

 

 

 

 

Ваня Колева от години е особено близка на Цветанов и той и жена му Десислава й кумуваха на сватбата през 2016 г. с бизнесмена Николай Колев. Тогава тя бе още само парламентарен секретар на Министерството на младежта и спорта. Съпругът й Николай Колев, който е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г., бе избрал повторно да предложи на половинката си, на 33-та година от семейния им живот. Колев има сериозен бизнес с търговия с велосипеди, от което според жена му изкарвал достатъчно пари, за да си купят жилище от „Артекс“. Обясненията й обаче не помогнаха да спаси поста си и Борисов прие моментално оставката й.

 

 

 

 

Сега двете семействата се утешават взаимно след изпадането си от политиката и се разхождат ведро из тузарския квартал „Изток“, преди да потънат в лукса на „Артекс“.

Оставки дават, апартаменти – не.

 

 

 

Цветанови са доволни и сити след разходката ис ВИП квартала „Изток“ на път за лукса на „Артекс“, които им взеха главата като политици

 

 

 

Най-малката дъщеря на Цветанови също се прибира в луксозното жилище

 

 

Пик

pik.bg

Политика

More in Политика

прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024