Коментари

Ако Ботев и Левски, чакаха на Америка или ЕС, и днес щяхме да сме територия на Турция…

Ако Ботев и Левски, чакаха на Америка или ЕС, и днес щяхме да сме територия на Турция…

 

ss-176

 

Българинът много обича да е силен на маса, но когато стане време да излезе на улицата да отвоюва правото си, се покрива и започва да ти обяснява, че държавата си имала закони, а всеки който искал да ги промени можел да се включи в политическият живот.

 

 

 

После ако мине номера корумпираният съд в България да му регистира все пак партията, щели да му трябват и пазители на гърба му тук, от САЩ или от ЕС, за парите които ще му трябват, за да стигне до Парламента няма да ви информирам, но определено трябва да знаете, че става въпрос за милиони левове.

 

 

 

Така днес, седнах и се замислих, че ако Ботев и Левски са чакали на Америка или ЕС да им застанат зад гърбовете едно време, то и до днес щяхме да сме територия на Турция. Всички знаем с кой са били съюзници от Османската Империя, всички знаем, как днешните ни приятели са изсипали бомбите си след това над София, та си мисля, че тези хора имат интереси определено на Балканите, но нямат интерес да има такава държава като България.

 

 

 

И след тези ми разсъждения искам да ви кажа, че ако чакате някой от някъде да дойде тука в България и да ви подари свободата и да ви даде парата в ръцете, то трябва да знаете, че сте в жестока грешка, защото както е написал Левски, който ни освободи от Турция, той ще ни пороби сетне.

 

 

 

И както се вижда освобождението ни от Турция, ни прави зависими от Русия, освобождението от Русия ни прави зависими от ЕС и САЩ и седя и си мисля, как пък един българин не се сети, че ако продължаваме с тези зависимости ще затрием България.

 

 

 

Не е ли време да се сетим, че самите ние българите можем да направим така, че всички останали да гледат от нас. Не е ли време да събудим духовете на Аспарух, Крум, Симеон, Ботев, Левски, Караджата, Вапцаров и да се провикнем гордо не искаме зависимост искаме да си живеем в нашата чиста и свята България…

 

 

Огнян Пламъков

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024