Политика

Без „пълен съпорт“! Домусчиев беснее: Манипулатори! Божков, много ми падна в очите

Без „пълен съпорт“! Домусчиев беснее: Манипулатори! Божков, много ми падна в очите

kiril-domuschiev-besnee-manipulatori-bojkov-mnogo-mi-padna-v-ochite-1 (1)

 

 

 

 

Бизнесменът Кирил Домусчиев се възмути от информацията, която укриващият се в Дубай Васил Божков изнесе срещу него и „Нова телевизия“ през последните дни. Домусчиев се разбесня, обвинявайки Иво Прокопиев, Васил Божков, както и bTV, която нарече Божков ТВ, както стори премиерът Борисов наскоро, в „манипулации и клевети“.

 

 

 

Ето какво написа собственикът на „Нова телевизия“ във фейсбук профила си (публикувано без редакторска намеса):

 

 

 

Бях решил да не се занимавам повече с обвиняеми, манипулатори и всякакви видове дребни душици, изпълзели в медийното пространство. Взимайки предвид вълната от внушения, която медиите на обвиняемия Прокопиев и гравитиращи около него субекти, начело с Божков ТВ изкараха, реших да посоча една от цифрите, която бившият приятел Васил Божков умишлено премълча. През 2017 г. (това е година и половина преди да купя Нова ТВ) приходите от реклама и предавания от Националната лотария в Нова ТВ са 21.7 МЛН. ЛВ.!!!

 

 

 

Уважаеми, господа Манипулатори,

И шведските собственици на Нова ТВ по това време ли са рекетирали Божков или просто е било бизнес, без който Лотарията не може да се развива?! През 2018 г. Божков рязко е намалил рекламата, защото Нова ТВ не изневери на журналистическите принципи и морал и отрази дебатите по Закона за хазарта обективно, вместо да подкрепи Божков в битката му с Валери Симеонов, което той е поискал от телевизията тогава. Намаляването на ТВ рекламата доведе до спад на приходите на Лотарията през 2019 г. и това накара Божков да поиска от мен да договорим ново рекламно споразумение и подкрепа за индустрията срещу сивия сектор.

 

 

 

Факт е, че винаги Нова ТВ разграничава търговската от редакционната си политика! Факт е, че Нова ТВ е водещата телевизия в България и се радва на най-голямо доверие от зрителите!

 

 
Този факт Прокопиев и компания не могат да го преживеят и няма никакво съмнение, че ще продължат с манипулациите и клеветите.

 

 

Сетих се за Антикорупционния фонд на обвиняемия Прокопиев. Това е абсурдно! Смях!!! Да си направи и частен съд, и прокуратура!

 

 

На Божков мога само да кажа: Много ми падна в очите! Защитавах те на принципна основа през 2018 г. (преди да купя Нова ТВ). Ако знаех за укриването на такси и другите престъпления, това нямаше да се случи.

 

Политика

More in Политика

прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024