Коментари

Прокуратурата трябва да докаже, че записът на Борисов е монтаж, иначе държавата трябва да се премонтира

Прокуратурата трябва да докаже, че записът на Борисов е монтаж, иначе държавата трябва да се премонтира

640-420-kiril-vylchev-ne-vsichki-politici-u-nas-sa-maskari

 

 

 

Спрете забавленията!

Полицаите трябва да намерят, прокурорите да обвинят, а съдът да осъди онзи, който вчера изпрати до медиите абсурден запис с гласа на премиера Бойко Борисов, въпреки че той написа във фейсбук как се забавлява със записа.

 

 

Никак не е забавно!

 

 

 

Не е забавно някой да внушава, че самият премиер на България може да бъде записан докато говори по мобилния от място, където се чувства у дома си, гледайки телевизия и слуша музика. Защото това внушава, че всеки в България може да бъде незаконно подслушван и трябва да се страхува какво говори дори с най-близките си.

 

 

Не е забавно неизвестен престъпник да изкарва, че премиерът на България нарича с нецензурни думи самия председател на Народното събрание на парламентарната република, която според него била проста … Защото така този престъпник изкарва, че българският парламент е пълен с … (онази дума, с която не е възможно премиер да нарича онези, които са го избрали).

 

 

 

Не е забавно, че престъпникът със записа иска да ни накара да повярваме, че министър-председателят на България – за да размаже физиономията на бизнесмен, който не се съобразява с него – вкарва независимата Комисия за финансов надзор в Еврохолд, която компания е избрана от голяма чужда фирма като ЧЕЗ за купувач на бизнеса й с тока в една трета от страната. Защото така този престъпник със записа иска да ни накара да повярваме, че по същия начин ще бъде размазана всяка физиономия, която не се съобразява с министър-председателя, като размазването ще бъде раздуто.

 

 

 

Не е забавно да остане ненаказан онзи, който пуска запис, че уж премиерът днес или утре щял да повдигне обвинение, за да съсипе заместник-министър и изгори кмет. Защото така – даже да се отворят пак границите в Европа след коронавируса – онзи със записа обрича българите никога да не пътуват свободно в държавите от Шенген, където не приемат държави без независимо правосъдие.

 

 

 

Не е забавно да не лежи в затвора човека, разпространил запис с намеци, че лидерът на управляващата партия като премиер праща полиция срещу водача на листата за евродепутати на основната опозиционна партия. Защото така този човек намеква, че в България никой не може да бъде опозиция без да му пратят полиция.

 

 

Не е забавно някой скрито да злепоставя българския премиер, че … (пак прескачаме нецензурна дума) едни чужденци премиери на европейски държави, на които им го е … (още една дума, с която онзи със записа се опитва да вкара в устата на премиера като е ясно, че няма как един премиер да говори така особено за едни чужденци премиери) и сутринта се е направил на луд пред колегата баварец, колегата унгарец и колегата поляк как не бил разбрал нещо си понеже не знаел английски.

 

 

 

 

Защото така онзи със записа иска да накара германците да не пуснат България да припари до еврозоната – колкото и държавни пари да се дадат в помощ на каквито и да е банки, както през тази седмица – понеже ще рискуват кой знае какво да стане с еврото, ако българите нещо не разберат на английски.

 

 

 

 

Не е забавно просто ей така да оставим някой си да пуска просташки записи, че премиерът на България е простак, според който когато си прост е лесно. Защото тези записи ги слушат и децата на България и така този престъпник със записа кара всяко дете да си мисли, че трябва да остане просто, за да му е лесно, да обяснява всичко с простотията си и да не знае английски, за да стане премиер.

 

 

 

Не е забавно!

Никак не е смешно!

Въобще не е дори за една усмивка!

 

 

 

Прокуратурата трябва да докаже, че записът от вчера с гласа на министър-председателя е монтаж, а съдът да осъди монтажиста.

Иначе българската държава трябва да се премонтира.

 

 

 

Кирил Вълчев, радио „Дарик“

Коментари

More in Коментари

урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024