Бременната Лена и Киро без Миро смениха парапета и квартирата (СНИМКИ)

Spread the love

 

366795067_10210540304221205_5515224678475646716_n

 

 

Бременната в седмия месец Лена и Киро Петков отново са заедно! Двамата пак тръгнаха по евтини квартири из сокаците в центъра на София, пише Bnews.

 

Гражданин засече скандалната двойка на уличка в центъра малко преди да се шмугнат в стара кооперация преди няколко дни.

 

 

 

 

Преди това с надут корем Лена чинно посрещна Просто Киро пред Парламента. Когато я видя, той се хвана за простата кратуна, явно сетил се, че е забравил нещо.

 

Какви са ги вършили Киро и Лена без Миро ранния следобед по апартаментчетата и офисите из Витошка BNEWS не се наема да тълкува. Може да са имали среща с влиятелен политик от друга партия, но на тайно място.

 

 

 

Знае ли човек?! Преди година двамата бяха осветени „на парапета“, както го привидя Миролюба Бенатова, като любители на скъпите воаяжи с държавния самолет в чужбина, който редуваха със срещи в евтини квартири, букнато по известно приложение за анонимно наемане ма терен за имтимни срещи.

 

 

 

Читатели на ПИК пък я видяха миналата седмица да посещава и гинеколог в столичния квартал “Хиподрума”.

Любопитно е, че официалният годеник на Бориславова – Мирослав Иванов, по-известен и като Баджо Миро, е потънал вдън земя.

 

 

Депутатът от “Промяната” не се е вясвал на “Чаталджа”, а освен това оставя Лена сама да обикаля по лекари. Бориславова дори шофираше сам-самичка през най-горещите дни на август.

 

 

“Къде изчезна Миро и защо не придружава годеницата си, която всеки момент може да роди”, недоумяват читателите, които ни изпращат поредната снимка на Лена в компанията на Кирил Петков, с когото имаха интимна връзка (по приетата дефиниция на управляващите).

 

pik.bg