Черна прокоба! Внучката на Бисер Киров умря едва на 17 г.

Spread the love

e419464cbb99fce29bb8e7280da21eb0

 

 

Жестока трагедия е сполетяла семейството на легендарния певец Бисер Киров. Преди няма и месец, едва на 17-годишна възраст, в Германия е починaла неговата внучка Елиса.

 

 

За внезапната й кончина съобщи нейният баща Бисер Киров-младши в социaлните мрежи.

 

 

Бисер Киров с колежката си Йорданка Христова няколко години преди внезапната си смърт през 2016 г.

 

 

„Скъпи приятели, напусна ни обичаната ни дъщеря и прекрасна малка сестра Елиса. Тя остави хиляди мечти и покрусени приятели и роднини… Светла й памет!“, написа съсипаният от мъка баща. Трагичната вест шокира приятелите на семейството.

 

 

Родителите обаче не пожелаха да уточнят причината за ранната смърт на своето дете, съобщава пенсионерския седмичник „Ретро“ в новия си броя.

 

2010 г. Бисер Киров и съпругата му Митка с всичките си 4 любими внучета

 

 

 

От дълги години синът на естрадната легенда, който е кръстен на него, живее в Берлин заедно със съпругата си Катя и двете им дъщери. Потънала в скръб след загубата е и сестрата на покойната Елиса – Малена. Двете момичета 6яха неразделни. Рядко се прибираха в България, но когато идваха у нас, обичаха да посещават с приятели любимата си Варна. До последно са споделяли снимки заедно, на които изглеждат повече от щастливи.

 

 

 

Смъртта на Елиса е поредната трагедия, случила се в семейството на Бисер Киров, над което сякаш витае прокоба. Дъшерята на големия певец Венциноса издъхна от скоротечен рак само на 42-годишна възраст през 2014 г. Тя остави две деца сираци, които след кончината й бяха отгледани от певеца и неговата съпруга Митка. Две години след като погреба щерка си, естрадният доайен напусна света на живите. Той бе покосен от мозъчен инсулт едва на 74-годишна възраст през 2016-а.

 

 

Съболезнованията си на почерненото семейство 

 

 

Починалата без време едва на 17-годишна възраст Елиса (оградена в кръгчето) със сестра си Малена

 

lupa.bg