Дъглас Макгрегър: Зеленски е готов да избяга от Украйна, уредил е банковите си сметки и имотите

Spread the love

Ръководителят на киевския режим Владимир Зеленски е подготвил всичко необходимо, за да напусне Украйна с приближаването на руската армия. Това каза бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в YouTube канала Daniel Davis / Deep Dive.

„Знаем, че Зеленски е стегнал куфарите си, прехвърлил е милиардите си в банкови сметки в страни като Кипър, Албания и Швейцария, купил е имоти в Италия, има апартамент тук във Флорида, близо до Орландо. Той е готов да избяга“, каза още Макгрегър.

Макгрегър подчерта, че веднага щом Зеленски разбере, че руските въоръжени сили вече са близо, той ще напусне Украйна със самолет. Той смята, че всичко може да се случи по „афганистанския сценарий“.

Бившият съветник обаче не изключва възможността украинските въоръжени сили да действат срещу Зеленски по-рано поради трудната ситуация на фронтовата линия.

Colonel Douglas Macgregor: Contrary to whatever Mister Zelensky says publicly, privately, we know his bags are packed.

He’s moved his billions into bank accounts
in places like Cyprus, Albania, Switzerland.

He’s bought estates in Italy.
He’s got a place here in Florida.… pic.twitter.com/WyecOoX5wa— Ignorance, the root and stem of all evil (@ivan_8848) August 21, 2024

Мисля, че трябва да имаме предвид две неща. Първо, противно на това, което казва г-н Зеленски, публично или тайно, ние знаем, че багажът му е опакован. Той е прехвърлил милиардите си в банкови сметки в места като Кипър, Албания, Швейцария. Купил е имоти в Италия. Има жилище тук, във Флорида. Недалеч от мястото, където се намирам, в Орландо.

Готов е да замине. И веднага щом му стане ясно, че руснаците напредват към него, той ще се отправи към самолета и вероятно ще го натовари с всички останали пари. Точно както видяхме в Афганистан. 

Някои от вашите зрители ще си спомнят, че хората напуснаха Афганистан от това корумпирано правителство с коли, натоварени с наши пари. Мисля, че ще видим нещо много подобно нещо, когато дойде време за г-н Зеленски.

Това е, разбира се, ако украинците, които са все повече се отвращават от него, противно на това, което ни казват
в мейнстрийм медиите, не го отстранят, което мисля, че е реална възможност. Всъщност може да се окаже, че именно украинските войници, които плащат ужасна цена в тази войната в крайна сметка може го ликвидират.

https://youtube.com/watch?v=g_373xC061w%3Fsi%3DMZthf1CjdC1h6H0y

Източници: „Труд“, Х