Журналист с жестоко предупреждение към всички, които са били на хранилката на Пеевски!

Spread the love

Журналистът Иван Бакалов предупреди за огромни проблеми, пред които са изправени всички, които са прибирали рушвети от изключения от ДПС Делян Пеевски. Според него, „Феномена“ ги смята за свои слуги, защото са били на хранилката му.

Ето какво пише Бакалов:

Да му мислят тия, които са взимали пари от Пеевски. Това са прокурори, съдии, членове на ВСС, ченгета, дансаджии, шефове в държавната администрация.

И журналисти, разбира се. Те са най-евтини – както вика Вежди, за една заплата хилядо лева. Цели вестници, сайтове издържа все още. Някои ще продължат да взимат, кой ще им изхранва сайтовете и вестниците. Но в съдебната система ще почнат да се дистанцират от Пеевски. Някои ще се оттеглят да не се кандидатират за шефове като негови хора.

Единственият лост на Пеевски е заплахата да им напомни, кога са взимали. Га ги ядохте кюфтетата… Затова е много лошо взимането на подкуп – веднъж два пъти като вземеш, се абонират за теб и ставаш слуга. Няма не мога.

Сега ще има ослушване и някои ще се дръпнат да не се опарят.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fivan.bakalov.journalist%2Fposts%2Fpfbid02brErjPyjJtFfg1gfi6sTELUsjVt1kBvGAXd8BvGzqtrMU41V7zk8wasHVJofzP1Gl&show_text=true&width=500