Защо всеки ден новините на БНТ започват с Пеевски? Няма премиер, няма президент, председател на НС, дори Бойко е назад

Spread the love

БНТ започва новините си с Пеевски. Всеки път.

Няма премиер, няма президент, председател на Народното събрание, дори Бойко е назад – почти не може да вземе думата пред дръжките с микрофони.

Какво говори този го знаете: мистър Кеш и тъй нататък, както в последно време тази фраза е много модна сред политици и политолози – всичко е “и тъй нататък”. Мързи ги дори да цитират опорките.

Не гледам Пеевски, а колежките-мисирки около него. Те са ми интересни. Особено една русолява дъртофелница-репортерка, която винаги одобрително кима на простотиите на Тоя. Другите са в гръб, но съм сигурна, че и те му се радват. Същите, които преди няколко години истерично крещяха в репортажите си срещу “Кой”, когато умните и красивите протестираха.

Какво се промени, че “Кой” стана любимец на медиите – на старите и млади мисирки и на техните шефове? Не зная и не искам да зная, но ме плаши как един Доганов Франкенцайн, който Посолството гушна и в момента командори бедната ни държавица – с активната подкрепа на трите основни телевизии, воглаве с БНТ.

Какъв позор доживях в моя занаят. Все пак ние имахме някаква мярка, не че бяхме света вода ненапита… Пълен разпад! Моралът в журналистиката е мръсна дума за ползване от уморени пенсионерки като мен. И други колеги, все още живи…

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid02EwEdXNGEdpVsB6H4scUbCMoxdXwfC989QXD8K9azCsenSXFbdnAkiX8Zxs4BmvJkl%26id%3D100045900158463&show_text=true&width=500

Зоя Деянова