На АМ „Тракия“ вече е транспортен хаос, задръстването – над 10 км. И по стария път за София е мазало / ВИДЕО

Spread the love

Кошмарът по пътищата след дългия уикенд започна. На АМ „Тракия“ вече се е образувала голяма тапа, а причината е катастрофа. Това информира наш читател, който ни изпрати и видео. 

Инцидентът е станал в района на 305 км в посока София. По информация от свидетели сблъсъкът е лек, няма пострадали, но задръстването е над 10 км в блокирания участък. 

Според информация от сайта на Агенция „Пътна инфраструктура“ катастрофата е станала малко след 12:00 ч. днес, а в 13:45 ч. уточняват, че движението е възстановено. 

ВИДЕОТО ТУК:

https://www.youtube.com/watch?v=USxf6ebTqpI&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.flagman.bg%2F&source_ve_path=Mjg2NjY

Очакванията са в следобедните часове да има по-натоварен трафик заради прибиращите се от Южното Черноморие. 

Който и път да изберете, не може да избегнете задръстването

Шофьори, решили да избегнат задръстването на АМ „Тракия“, са задръстили и стария път за София. Това алармира наш читател в рубриката ни „Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ“.

Образувала се е голяма тапа в участъка между Бургас и Сливен. В социалните мрежи са публикувани и снимки, на които се вижда натовареното движение.

Припомняме, че катастрофа на 305 км в посока София задръсти АМ „Тракия“. Опашката вече е над 10 км, съобщават наши читатели. Часове се чака в парализирания участък, оплакват се още те. 

Днес движението по всички пътища в страната е интензивно заради „голямото прибиране“ след трите почивни дни. Очаква се по-късно трафикът да се засили още повече. Шофирайте внимателно!