Обявиха офертите в „последната минута“ за море в Гърция, Турция и България – ето с колко падат цените

Spread the love

В навечерието на 6 септември, много българи или са резервирали почивки, или ще се възползват от оферти last minute, за да използват последните летни дни. За да привлекат повече посетители в края на лятото, хотелиери по Черноморието намаляват цените и предлагат все по-атрактивни оферти. Българските черноморски курорти предлагат от 25 до 30% по-евтини цени за настаняване. Същото правят и в нашите съседни страни, където традиционно почиват нашенците, пише businessnovinite.bg..

В по-луксозните хотели в Гърция цените също са намалени, макар и не чак толкова. В градчетата на първия ръкав на Халкидики, в по-скъпарските хотели и комплекси, цената на две нощувки за апартамент струва между 300 и 1400 лева. В апартамент на частен домакин може да спите и за 350-400 лева за две нощувки. Къща в Сивири с 3 спални пък може да наемте срещу 900 лева за две нощувки.

Организираните почивки, както винаги излизат доста по-евтино. На цената от 400 лева за две нощувки в хотел, може да отидете на организирана екскурзия до Лефкада или в 5-звезден хотел на Халкидики за 3 нощувки.

Около 350-400 лева излиза и екскурзия до Истанбул за 3 нощувки. Ако ви се пътува по-натаделе пък може да отидете до Хургада със самолет за 4 нощувки срещу 1200 лева.

Сайтовете за групово пазаруване винаги са били предпочитани що се отнася до пътувания, защото често предлагат доста примамливи оферти. Там може да се възползвате от пакет с 3 нощувки и закуски на Тасос плюс транспорт на цена от 340 лева.

Срещу 240 лева пък може да спите 3 нощувки и да имате закуски и вечери в хотел на Халкидики. Може да отидете на 7-дневна екскурзия до Кушадасъ на база all inclusive срещу 700 лева.

Ако не държите да сте на море, но искате минерален басейн, то може да намерите оферта за нощувка със закуска и вечеря от 65 лева в родни курорти, пише businessnovinite.bg.