Разбиха брутална банда, събирала дългове с побои и гаври, които снимала / СНИМКИ

Spread the love

Брутални клипове със сексуални гаври откриха полицаите от СДВР, след като разбиха банда събирачи на дългове. Двама от престъпниците бяха задържани на столичния бул. “Сливница” от командосите от спецзвеното “Кобра”, а другите двама бяха хванати на други места в София.

Групата е била следена няколко месеца. Криминалистите придобили оперативна информация, че тя се занимава със силово събиране на бързи кредити. Заплашвала, рекетирала и биела длъжниците. Самите кредити не били незаконни, макар лихвите да били високи. Групата работела не към компанията, която ги отпускала, а към колекторска фирма, с която дружеството имало договор.

Въпреки че от СДВР знаели, че бандата бие жертвите с бухалки, не очаквали колко точно е жестока. След арестите на групата криминалистите отворили телефоните им. Там имало клипове на побоите, но и на брутални сексуални гаври с царевица.

Двама от бандата бяха задържани на бул. “Сливница” в София.
СНИМКИ: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ
Двама от бандата бяха задържани на бул. “Сливница” в София. СНИМКИ: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

Жертвите били мъже, които от срам не подавали сигнали в полицията. Освен на отвратителните сцени полицаите се натъкнали и на пистолети. Проверява се дали са законни.

Заради ареста в центъра на София пък хората снимаха и се питаха дали акцията не е заради предстоящите избори. Групата обаче не е подозирана в купуване на гласове.

Очаква се от прокуратурата да повдигнат обвинения на четиримата в петък. Тогава ще стане ясно и дали ще искат постоянен арест на всички или само на някои от участниците в бандата.

24 часа