Драматичен инцидент: 18-г. момиче скочи от кола в движение край Разград, лекари се борят за живота му

Spread the love

Лекарите се борят за живота на пострадалото момиче

Драматичен инцидент разтърси Лудогорието в понеделник вечерта. 18-годишно момиче е прието по спешност в болница след като е скочило от движещ се автомобил край село Хума, област Разград.

Сигналът за инцидента е получен в Центъра за спешна медицинска помощ – Разград около 18:45 часа на 9 октомври. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия от МВР – Разград.

Според първоначалната информация, инцидентът е станал около 17:50 часа същия ден. Младата жена е пътувала в автомобил марка „Ауди А4“ от село Хума към село Владимировци, когато внезапно е отворила вратата на колата и е скочила, докато превозното средство е било в движение.

Причината за драматичната ѝ постъпка се корени в спор между нея и 21-годишния водач на автомобила. Двамата са били в близки приятелски отношения, а шофьорът е от село Ножарово.

Веднага след инцидента младежът е транспортирал пострадалата до Многопрофилната болница за активно лечение – Разград. Лекарите са констатирали тежки травми – разкъсно-контузни рани по главата и тялото, мозъчно сътресение и индикации за черепно-мозъчен кръвоизлив. Състоянието на момичето е определено като критично, с временна опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по член 129, алинея 1 от Наказателния кодекс, който се отнася за причиняване на средна телесна повреда.

Дунав мост