Какво прави Борисов в четвъртък следобед? Асистира с петичка за гол с бистришките тигри (СНИМКИ)

Spread the love

ооолbig_193e

Точно в 14,30 часа днес премиерът Бойко Борисов изведе с капитанската лента и номер 13 на гърба отбора ветераните на Витоша Бистрица срещу Левски.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов изведе "Бистришките тигри" до победа срещу Левски (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Премиерът Бойко Борисов изведе с капитанската лента ветераните на Витоша (Бистрица) в приятелски мач срещу Левски. Двубоят завърши 2:0 в полза на тима на Борисов. Министър-председателят създаде няколко положения за своя отбор, а в 25-ата минута играчите от Бистрица откриха резултата с гол на Светослав Петров.

Така завърши и първото полувреме, след като на Левски беше отменен гол заради игра с ръка на деветка на „сините“ Георги Иванов-Гонзо.

В състава на Левски блестяха имената на славни ветерани като Даниел Боримиров, Георги Иванов-Гонзо и Христо Йовов. На трибуните пък беше друга легенда на „сините“ – Наско Сираков.

През втората част отново по-дейният отбор беше този на Витоша „Бистрица“. Резонно няколко минути след съдийския сигнал „Бистришките тигри“ стигнаха до второ попадение и дадоха голяма заявка за победата в двубоя.

В 78-та минута отборът на Витоша Бистрица получи правото да изпълни дузпа, но ударът на премиера Борисов беше отразен от вратаря на Левски. В крайна сметка „Бистришките тигри“ се поздравиха с победа с резутлат 2:0.

Главен съдия на срещата беше елитният рефер Николай Йорданов.

 

Офнюз, Петел, ПИК