Борисов: Смешно е да кажеш за жена, че е единствена…

Spread the love

 

big_12191

 

 

„Не съм я гледал, дайте да не си разваляме хубавия празник“, заяви премиерът Бойко Борисов при традиционната си обиколка-инспекция със служебния джип.

 

 

 

Думите му бяха по повод протеста, организиран от Мая Манолова и платформата „Изправи се.БГ“, на който бе поискана оставката му.

 

 

 

„Трябваше да я слушате като идваше да се моли за омбудсман да стане. За всеки пост се е явявала.

 

 

 

 

Само за директор на това училище /б.р. в село Бирково, Пазарджишко/ не се е явявала, защото е счупено.

 

 

 

Ама като направим новото, ще дойде. Тя не е единствена, камо ли пък за жена да кажеш, че е единствена, това е смешно“, отсече Борисов.

 

 

 

 

И пожела успех на Манолова: „Това е демокрация. Всеки може да си прави партия, да си управлява. Не съм казвал, че съм единствен“.

 

 

ОТ ФОРУМА:

 

Купи и на нея къща в Барселона и всичко е готово.

 

 

Според този цървул, кой ли не е ходил да му се „моли“. Защо ли не си признае, че поиска да я направят омбудсман, защото беше го метнала здраво в парламента, че му пареше под „стола“. Много жалък ей, много.

 

 

Абе неразумний, ами ние кат събирахме капачки за кувьозите как беше? Щото нямаше, еднокнижникът-сънце не можеше да намери.

 

 

 

Това не е ли признание от Министър Председателя за нерегламентирани институционални взаимоотношения и превиешаване на правомощия. Ако аз бях на мястото на Мая Манолова , щях да си търся правата в съда. Мая , все пак ти си адвокат. Не се ли досещаш какво трябва да предприемеш

 

Факти БГ