Политика

Руският депутат Валуев: Нима предпочитате скъп газ от ЕС? Или да нямате производство? (видео)

Руският депутат Валуев: Нима предпочитате скъп газ от ЕС? Или да нямате производство? (видео)

www.bta.bg

“Нима предпочитате  скъп газ  от ЕС вместо евтин такъв?! Или пък искате българите да продължават да бягат навън?! Или не искате българско производство?!“ – така с риторични контравъпроси депутатът от Държавната Дума на Русия и представител на управляващата партия Николай Валуев отговори на водещата Мария Цънцарова, която го запита какво мисли за твърденията, че Атака прокарва руски интереси в България.

Валуев, който е и двукратен шампион по бокс, даде интервю за Би ти ви и за няколко други телевизии. Той беше вчера в София, по покана на ПП „Атака“, по случай националния празник на България, както и гост на братята Кубрат и Тервел Пулеви.

Въпросите на Мария Цънцарова бяха повече от скандални. Тя попита Николай Валуев какво мисли за новосъздадената комисия за разследване на намеса на чужди държави във вътрешната ни политика. Световният шампион отговори, че е добре да се търси истината, но тя да е обективна. „Хората, които разследват трябва да искат да открият истината, а не да създават измислени факти“- допълни Валуев.

Цънцарова попита боксьора какво мисли и за агресията извън ринга. „Философията на спорта забранява да използваме сила и един истински богат духовно човек никога не бил използвал уменията си на улицата, освен ако това не застрашава неговия живот или този на негови близки“- каза Валуев.

Журналистката на БТВ попита руснакът и дали знае, че неговият домакин Волен Сидеров е с висящи дела точно заради хулигански прояви. Валуев отговори, че е наясно и е сигурен, че Сидеров ще докаже своята невинност. Той беше категоричен, че и срещу него е имало подобни разследвания, но е доказал своята невинност, както ще се случи и със Сидеров.

„Тепърва ще има още много подобни атаки срещу Волен, тъй като това се случва с хората, които тръгват срещу системата“- заяви Валуев.

източник: http://pozitivninovini.com

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024