ЗАБАВНО

Вижте 20 супер гениални шеги за 1 април! :)

Вижте 20 супер гениални шеги за 1 април! :)

 1april18

1 април е денят, в който можете да пуснете вашето въображение да лети и да се посмеете на воля. И разбира се, да се позабавлявате от сърце на гърба на някой колега, приятел или пък някой от близките ви у дома. Ако ви стиска, де…

От Bright Side предлагат няколко практични шеги, които ако ви харесат и се потрудите да ги изпълните, някой може дълго да ви помни.

Ние подбрахме най-невинните и тези, които няма да губите време да спретнете специално за Деня на шегата. А после, ще видим после…

Смехът е здраве, а в името на здравето какво ли не прави човек!

Ето и предложенията:

1. Какво е това?

Искате ли да видите неподправен гняв? Смесвате Skittles и M & M заедно и черпите.

Между другото, тази шега може да е не само добра първоаприлска шега, тя е подходяща за всяко детско парти също.

2. Кой разля „млякото“?

Вземете стъкло и разлейте върху него малко лепило. Когато петното с лепило изсъхне го поставете върху клавиатурата на лаптопа, на колегата си например. После изчакайте реакцията на вашата жертва!

3. И потече синята вода…

Хранителна боя  ще направи сутринта ви, или тази на вашата половинка, много колоритна. Защо не и на майка ви, ако живеете с нея. Просто сложете една таблетка в разпръсквателя на чешмата и …пред това време стойте някъде наблизо.

4.Тази кола не е моя, тя е пощенска…

За този номер ще ви трябват доста самозалепващи се стикери, но пък резултата си заслужава парите и усилията. Помнете, че трябва да купите различни цветове и да оцветите различните части на автомобила различно. Можете да прибавите и някакъв текст на вашите лепкави документи- поздрави някакви. Чувствайте се свободни да експериментирате.

5. Торта или банан?

Тази изненада е за онези, които обичат да похапват. Пекат се сладки във формата на банани, после се покриват с жълт крем и хубаво се маскират. После се предлагат.

6. Син екран и ужасен поглед

Този син екран ще предизвика студена пот от ужас за начинаещ потребител. Не забравяйте да почистите всички икони работния плот и да сложите тази снимка за тапет. Предварително пригответе за човека някакво успокоително…

7.Фалшива кока-кола

Можете да замените безалкохолната напитка със соев сос и после почерпете колегите в офиса. Най-добрият начин да направите това е като вземате малки бутилки с пластмасови капачки. И разбира се, не забравяйте все пак предварително да се осведомите има ли някой алергии към соята.

8. За любителите на зеленчуците

Малки сладки, направени във формата на моркови ще донесе усмивки на лицето на всеки. Можете да използвате ягоди за горните части на морковите. Просто налейте малко портокалов сок върху тях и ги сложи във фризера. Не сме сигурни какво ще се получи, но опитайте все пак…

9. Лов на съкровище

Подхвърлете някои монети на пода и да гледайте вашите колеги как се опитват да си ги вземат. Обаче предварително ги залепете за пода. За целта трябва да използвате лепило, пирони, монети, но …внимавайте с пода. Да не стане- играчка плачка.

10.Къде е змията?

Един празен кафез с надпис“ Не пипайте змията “ до него, със сигурност ще предизвика масово объркване. Не забравяйте като собственик на „змията“ да гледате уплашено, дори направо с безумен поглед.

11. До къде можеш да скочиш?

Чудили ли сте се колко високо може да скочи човек, когато го хванат неподготвен? Преди да направите това, трябва да се уверите, че жертвата не  държи нищо чупливо или пък няма каквото и да е важно връцете си.

12. Хитра мишка

Направете номер с мишката, на човека който ще е жертва. Какво ще напишете на листчето, зависи от това как се отнасяте към човека, с когото ще се шегувате.

13. Мишка в къщата

Направата на „мишка“ е лесно: вземате една кутия, обръщате с отвора към масата и пъхвате там цвекло с корен. Ако не сте намерили перфектно цвекло с корен, вземете картоф и му направете малко опашка от някакво въженце.

14. Така се започват офис вражди

Днес няма пициза вас. Дори не ми си мисли…

15. Има ли някой, който обича бубулечки?

За тази шега ще ви трябват пластмасови буболечки и малко късмет. Налюдавайте жертвата отдалеч, докато саботирате техния обяд.

16. Какво ще кажете за един десерт?

Отнасяйте се с приятели или колеги с особено внимание и им пригответе торта … от настъргани картофи и наденица. Всъщност това дори е вкусно, макар и не съвсем по начин, който очаквате от един десерт.

17. Сок за астронавти

Желаем успех на този, който ще пие този “ сок “ изработен от желе!  Все пак ще е много забавно да видите реакцията на човек, който не разбира защо сока не се излива от преобърната чаша. Може и да се обърне всъщност, но няма да е истинско изливане…

18. Просто си купи нов килим

Направете залепващо петно и го боядисайте в който и да е цвят. Можете да го използвате за всяка повърхност. Преди това се уверете,че е добре изсъхнало, за да не сменяте килима или да оставите цветно петно по паркета.

19. Това е просто класика в номерата

Тази лоша шега всъщност е съвсем невинна, но затова пък е много смешна. Поколения наред хората трият ръце по парчето сапун. Ако покриете сапуна с тънък слой безцветен лак за нокти, тези около вас ще се чудят защо няма пяна, по дяволите…

20. Да споделим тези сладки

Тези невероятни фалшиви бисквитки със сигурност ще привлекат вниманието на любителите на сладките неща. Бъдете внимателни бисквитките да не се счупят, докато им махате плънката. Трябва да са непокътнати за вашия подъл план …Ако вече не сте досетили, пригответе пастата за зъби и мажете смело!

Ами действайте! 🙂

Източник: Jilo.bg

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

960x540

Музеят на сатирата в Габрово издокара Христо Иванов като тлъста куртизанка по жартиери и мазно кафе

май 18, 2024
171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023