Коментари

Новият „музикален капацитет“: Българите не са патриоти, а русофилски подлоги!

Новият „музикален капацитет“: Българите не са патриоти, а русофилски подлоги!

Заслужилият седесар и  деец на науките, демократ,ексдепутат, експосланик,  политолог, историк, журналист, а по настоящем и музикален капацитет,  каза тежката си дума по темата на деня  – приключилият песенен конкурс Евровизия, 2016.

Публикуваме компилация от мнения на Александър Йорданов от профила му във  Фейсбук по дискусия за музикалния конкурс

александър-йорданов

Александър Йорданов:

БЪЛГАРСКОТО ЖУРИ В „ЕВРОВИЗИЯ“ СЕ ПОКАЗА КАТО АНТИБЪЛГАРСКО И ПРОРУСКО:

даде много точки на Русия и така прецака нашето момиче. Без такъв бонус за руския изпълнител, българката щеше да заеме третото място, но русофилството като антибългаризъм в постоянно действие, си каза тежката антибългарска дума. И по-слабият руски изпълнител незаслужено изпревари Поли Генова!

И да питаме сега членовете на това жури защо постъпиха така, едва ли ще обяснят. Очаквам ги поне да признаят, ако са професионалисти, че Поли Генова бе по-добра от руснака Лазарев. Ако твърдят обратното, значи не са и професионалисти. Но въпросът „защо” остава?

Това, което казвам е вярно. Журито подкрепи непрофесионално руският изпълнител. Имало е и българи, които за наш национален срам са подкрепили също руският изпълнител. В отговор от Русия никой – нито жури , нито зрители, подкрепят българката. Какво тук има да се разсъждава. Негодници, откъдето и да ги погледнеш.

Нашата песен бе най-хубава. Тя трябваше да спечели. Това е моето мнение. Но пък и украинската си я биваше. И много ми хареса нейният текст. Намеква, че съветските комунисти са негодници и са репресирали хора. Само намеква. Останалото ние си го знаем, че е така. И бе тъжна песен, за човешкото страдание и безпомощност пред негодниците. Руската песен бе фукня в типичен великоруски стил. Руският символ се размахваше и дори напомняше хитлеристкия символ. А и много се търкаляше или го търкаляха по сцената тоя руски певач. Изобщо – браво на Поли, честито на Украйна! Фаворитът Сергей Лазарев, когото българското жури подкрепи, духна супата.

…Никога не бих си позволил да кажа лоша дума за българския народ. Но русофилството е болестно състояние, а за болестта не трябва да се мълчи. Всеки път, когато българският народ е проявявал русофилски чувства, след това дълбоко е съжалявал. Така българите съжаляват след т.нар. Освобождение. Дори Вазов ще напише, че руснаците тука вече не са желани. Нарича ги „неканени гости“. След 1944 г. е ясно – дойдоха тук и ни изхвърлиха от нормалния свят. И трябваше да минат 45 години, че отново да се учим що е частна собственост и инициатива, свободен пазар, да пътуваме свободно в Европа, д работим и учим свободно в Европа, да ползваме всички блага на цивилизацията. И ако нещо ме дразни при русофилите това е техният исторически цинизъм. Всички те ползват благините на западната цивилизация, но същевременно говорят срещу Запада, срещу демократичните европейски държави и САЩ. Те мразят и България, защото е член на ЕС и НАТО. Мнозина ги смятат за побъркани. Но аз мисля, че го правят напълно съзнателно, че системно целят отслабването и унищожаването на българската държава. Войната на русофилите срещу България е твърде опасна, за да я подценяваме.

…Вотът на българите бе в подкрепа на руския изпълнител. И това какво показва:

1.Че чалгата е унищожила музикалната култура на българския народ, на голяма част от българския народ останал тук в България. А народ без музикална култура естествено гласува грешно.

2. Гласуването на българите показва склонност към русофилия и липса на национално чувство, а това определено е вредно за България. В случая пострада Поли Генова. Националното предателство е силно развито у нас и затова на вота на народа не се учудвам. Но журито да не схване, че подкрепяйки по-слабия руски изпълнител практически удря нашето момиче, това не го разбирам. Явно голяма част от българите не са патриоти, а русофилски подлоги.

Източник: Между редовете

http://mejdu-redovete.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002064935050&fref=nf

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024